3 stk. LED Troldtektskinne, 120cm
3000K, 3400 lumen, RA90, 0-10v/PUSH Dæmpbar, underforsænket

10917-0

New product

3 stk. LED Troldtektskinne, 120cm - 3000K, 3400 lumen, RA90, 0-10v/PUSH Dæmpbar, underforsænket Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Læs mere..

DKK 2.999,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Lys og effektivitet

Dette produkt er en fantastisk løsning til belysning i forskellige rum, da det er en LED Troldtektskinne på 120 cm med en farvetemperatur på 3000K og en høj lysstyrke på hele 3400 lumen.

Energibesparelse

Denne LED Troldtektskinne er meget effektiv og energibesparende, da den kun bruger 35W og erstatter en traditionel pære, der normalt ville bruge 120W. Det betyder, at du kan nyde det samme lyse og klare lys, men med betydelige besparelser på din elregning.

Let installation

Produktet er designet til nem installation og tilslutning til 230V forsyning. Du behøver derfor ikke bekymre dig om komplicerede ledninger eller specialudstyr. Det er nemt at sætte op på kort tid.

Jævn belysning

Med sin spredning på 100 grader sikrer denne LED-skinne en jævn fordeling af lyset. Du vil derfor opnå en behagelig og ensartet belysning i hele rummet. Det er ideelt til både private og kommercielle formål.

Dæmpbar funktion

Denne LED Troldtektskinne kan også dæmpes efter behov. Den er dæmpbar via et 0/1-10V signal eller med en PUSH-dæmpning, som gør det nemt at justere lyset efter ønske.

Farvegengivelse

Produktet har en farvegengivelsesindeks (RA90) på hele 90. Det betyder, at farver bliver repræsenteret nøjagtigt og naturtro, hvilket skaber en behagelig og realistisk belysning.

Underforsænket design

Dette produkt er designet til at blive monteret under lofter og skabe et elegant og moderne udseende. Det passer perfekt til forskellige indretningsstile og kan bruges i både private hjem, kontorer, butikker og andre erhvervsbygninger.

Med denne LED Troldtektskinne får du et kraftfuldt, energibesparende og alsidigt belysningsprodukt, der vil forvandle ethvert rum og give dig den rette atmosfære og funktionalitet.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja, 1-10V
Lysstyrke 3400 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 35W
Erstat 120W
Spænding 230V