Zigbee Lysdæmper Til Ledning
Fodkontakt, Sort

Light Solutions

21948-0

New product

Zigbee Lysdæmper Til Ledning - Fodkontakt, Sort Udvid

Med denne geniale lysdæmper kan du nu gøre alle dine normale dæmpbare LED pærer klar til styring via Philips Hue systemet. Lysdæmperen giver dig mulighed for at koble op til 100W på den, så du kan dæmpe lyset præcis som du ønsker det.

Lysdæmperen er designet til at kunne kobles direkte op på dit Philips Hue system og kan findes som en pære i appen. Dette betyder, at du nu kan styre dine normale LED pærer sideløbende med alle dine andre Philips Hue produkter. Det giver dig en endnu større fleksibilitet og mulighed for at skabe præcis det lysmiljø, du ønsker.

Denne lysdæmper kan nemt sættes ind på ledningen af en lampe og kan styres via Zigbee igennem f.eks. Philips Hue. Produktet kan også betjenes direkte ved hjælp af knappen på enheden. Det betyder, at du har mulighed for at justere lyset præcis som du ønsker det, enten via appen eller direkte på enheden.

En af fordelene ved denne lysdæmper er, at den kan monteres direkte på ledningen, hvilket gør den meget diskret. Den vil derfor ikke skæmme det æstetiske udtryk i dit hjem, men blot give dig mulighed for at have fuld kontrol over lyset.

Produktet husker desuden sin indstilling ved afbrydelse af strømmen, hvilket betyder, at det starter op samme sted ved tænding. Dette giver dig en bekvem og problemfri oplevelse hver gang du skal justere lyset.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at da dette er et 3. parts produkt til Philips Hue, kan fremtidig understøttelse af Philips Hue ikke garanteres. Dette skyldes, at Philips kan ændre vilkår for 3. parts produkter. Derudover skal det nævnes, at denne lysdæmper ikke understøtter Apple Homekit.

Alt i alt er denne lysdæmper en genial tilføjelse til dit Philips Hue system, da den giver dig mulighed for at integrere dine normale LED pærer og have fuld kontrol over lyset i dit hjem. Med denne lysdæmper kan du skabe præcis det ønskede lysmiljø, og med muligheden for at dæmpe op til 100W, er der masser af fleksibilitet og muligheder for at skabe den perfekte belysning.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.