7.2W/m RGB LED strip
10m, IP68, 30 LED pr. meter 24v, 12mm bred

5307-0

New product

Ledstrippen er udstyret med tape på bagsiden. Du kan derfor nemt fastgøres strippen på de fleste flader. Såfremt du montere på ujævne eller ikke optimale flader. anbefaler vi os brug af lim Ønsker du at hænge strippen omvendt så den lyser ned så skal der anvendes lim. Strippen er virkelig robust kan bøjes og er modstandsdygtig overfor vibrationer.

Strippen kan klippes for hver 16,7cm.

Benytter 24v, strømforsyning (denne skal købes særskilt).
LED-strippen kan dæmpes.  

 

Læs mere..

DKK 1.339,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplysninger om produktet:

Den 7.2W/m RGB LED strip er en fleksibel lyskilde, der måler 10 meter i længden og har en bredde på 12 mm. Den er designet til at kunne klare de mest krævende miljøer med dens IP68-klassificering, hvilket gør den vandtæt og i stand til at ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør den ideel til udendørs belysning eller belysning i våde omgivelser.

Effekt: Produktet har en effekt på 7.2W.

Tilslutning: LED-stripen tilsluttes til en 24V-strømforsyning.

Lysstyrke og spredning: Denne LED-strip har en lysstyrke på 275 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyskilden vil belyse området på en naturlig og behagelig måde.

Lyskvalitet: Produktet har en RA-værdi på 80-85, hvilket er inden for et acceptabelt niveau for de fleste brugere. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Lyset er af høj kvalitet og vil opfylde de flestes behov.

Dimningsfunktion: LED-stripen kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dine præferencer eller behov i forskellige situationer.

Driftssikkerhed og levetid: Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikrer dette produkt en lang og sikker drift i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Produktet er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket giver en forventet lang levetid for hele produktet.

Dimensioner: LED-stripen måler 12 x 4.4 x 5000 mm, hvilket gør den nem at installere og tilpasse til forskellige belysningsbehov.

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 275 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 4.4 mm.
Bredde 12 mm.
Dybde 5000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7.2W
Spænding 24V
Energimærke G (A-G)