10W COB-LED strip til 2x120cm profil
250cm, IP20, 480 LED pr. meter, 24V, RA94

LEDlife LEDlife

New product

10W COB-LED strip til 2x120cm profil - 250cm, IP20, 480 LED pr. meter, 24V, RA94 Udvid

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 480 LED'er per meter med høj RA værdi.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.

Længde 250cm.
Ledning til tilkobling er 2 meter.

Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Aluprofil købes separat.

Denne 250cm strip anbefales til brug i aluprofil til akustikpanel, 1,2 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Flere detaljer

  • Varm

DKK 160,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


10W/meter COB-LED strip er et fantastisk produkt, der er ideelt til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære i ethvert rum. Denne LED strip tilsluttes en 24V forsyning og har en lysstyrke på 1000 lumens pr. meter. Den har også en imponerende spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer eventuelle mørke områder.

En af de mest imponerende funktioner ved denne LED strip er dens ekstra høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95 kan man være sikker på at få et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Denne lyskvalitet er så høj, at den kan imødekomme selv de mest krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende.

En anden stor fordel ved denne LED strip er dens dæmpningsmulighed. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Når det kommer til kulør, fås denne LED strip i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Denne kulør er ideel til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor man ønsker en behagelig og afslappende atmosfære.

Med dimensioner på kun 8 mm er denne LED strip både slank og diskret, hvilket gør den nem at installere og passe ind i ethvert rum. Det er dog vigtigt at bemærke, at den kun har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne LED strip indendørs eller i tørre omgivelser.

Alt i alt er 10W/meter COB-LED strip et fantastisk produkt med mange fantastiske funktioner. Fra dens høje lysstyrke og spredning til dens ekstra høje lyskvalitet og mulighed for dæmpning, er denne LED strip perfekt til at skabe den ideelle atmosfære i ethvert rum. Uanset om det er til brug i hjemmet, på kontoret eller i kommercielle omgivelser, vil denne LED strip være et fantastisk valg.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.