Spectrum sort skinnespot
To spredningsgrader, RA90, 3-faset

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum sort skinnespot - To spredningsgrader, RA90, 3-faset Spectrum Udvid

Moderne skinnespot fra Spectrum.

Der medfølger to reflektorer med henholdsvis 36 og 60 graders spredning. 

Spotten kan indstilles til enten:
 - 15W med lysstyrke på 1500 lumen.
 - 27W med lysstyrke på 2500 lumen.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 439,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og Kvalitetsrig Spectrum Sort Skinnespot

Spectrum Sort Skinnespot er en fantastisk belysningsløsning, der kombinerer elegant design med høj funktionalitet. Denne skinnespot har to forskellige spredningsgrader, som kan tilpasses efter behov. Med RA værdi på 90-95 kan du være sikker på at få den bedst mulige lyskvalitet, der gengiver farverne på en levende og naturlig vis.

Lang Levetid og Effektiv Drift

Dette skinnespot bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og pålidelig drift op til 50.000 timer. Der vil kun være et minimalt fald i lysstyrken, og kombineret med en professionel driver og effektiv køling, kan du forvente lang levetid for hele produktet.

Vælg Den Rigtige Kulør

Vælg mellem to forskellige kulører: Varm Hvid (3000K) eller Neutral Hvid (4000K). Varm Hvid skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, hvorimod Neutral Hvid hjælper med at skabe det perfekte arbejdsmiljø uden forstyrrende toner i lyset.

Specifikationer:

  • Effekt: 15/27W
  • Lysstyrke: 1500/2500 lumens
  • Spredningsvinkel: 36/60 grader
  • Dimensioner: 170 x 74 x 170 mm
  • IP Rating: IP20

Med Spectrum Sort Skinnespot får du ikke kun et stilfuldt design, men også en pålidelig og effektiv lyskilde, der kan bruges i en lang række forskellige miljøer. Uanset om det er til hjemmet eller til kontoret, vil dette skinnespot give dig den perfekte belysning med høj kvalitet og lang levetid.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1500/2500 lumens
Spredning 36/60 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 74 mm.
Bredde 170 mm.
Dybde 170 mm.
Materiale Aluminum, plastik
Effekt & spænding
Forbrug 15/27W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.