Spectrum 60x60 LED panel
45W, IP44, RA90, hvid kant

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 60x60 LED panel - 45W, IP44, RA90, hvid kant Spectrum5y Udvid

  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 581,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Det Spectrum 60x60 LED-panel er et professionelt lysarmatur med en effekt på 45W. Det tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning for hurtig og problemfri installation.

Med en imponerende lysstyrke på 4850 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer dette panel en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette er ideelt til at oplyse større rum eller arbejdsområder, hvor det er vigtigt at sikre god synlighed og belysning.

En særlig bemærkelsesværdig funktion ved dette panel er dets ekstra høje lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95. Dette sikrer, at lyset viser alle farver på en levende og naturlig måde, hvilket er ideelt selv i krævende situationer. Kvaliteten af lyset er tilfredsstillende og vil imødekomme de fleste behov.

For at give dig ro i sindet leveres dette produkt med en 5 års producentgaranti. Dette sikrer, at du kan stole på produktets kvalitet og holdbarhed. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan dette panel have en driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Med en pålidelig og professionel driver samt god køling forventes paneler at have en lang levetid.

Produktet er tilgængeligt i den populære kulør "Neutral hvid" med en farvetemperatur på 4000K. Dette skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø ved at give et lys uden blå eller gule toner. Dette betyder, at belyste genstande vil se naturlige og klare ud.

Med dimensioner på 595 x 14 x 595 mm, passer dette panel nemt ind i de fleste rum og kan monteres på vægge eller lofter. Det har også en IP44-klassificering, hvilket betyder, at det kan klare fugtig luft og vandstænk på fronten.

Med sin integrerede lyskilde er dette LED-panel en bekvem og alsidig løsning til ethvert rum og kan bruges både i private og kommercielle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.2 stk.
25 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
100 m24 stk.7 stk.10 stk.16 stk.

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde14 mm.
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
MaterialeAluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug45W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP44
IsoleringsklasseII
IK-klasseIK06


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.