V-Tac LED Panel 60x60
36W, flicker free, 120 lm/W, hvid kant

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac LED Panel 60x60 - 36W, flicker free, 120 lm/W, hvid kant samsung Udvid

Flot 60x60 LED panel i højeste kvalitet med hvid kant.

Leverer et flot lys med høj spredning.

Nyeste teknologi gør at dette panel er 50% mere effektivt end traditionelle LED paneler.

Kan sættes direkte op i et 60x60 loft hul eller monteres med en ramme.


Følgende rammer passer til panelet: 

Ramme til 60x60 LED panel - Samles hurtigt, uden synlige skruer, hvid kant

Ramme til 60x60 LED panel - Samles hurtigt, plast hjørner, Uden synlige skruer, hvid kant

Panelet leveres komplet med en ikke dæmpbar driver, som kan tilsluttes 230V.

*Kan ikke gøres dæmpbar


Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 298,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det V-Tac LED Panel 60x60 er et effektivt og pålideligt lyspanel, der er velegnet til en bred vifte af anvendelser. Med en effekt på 36W og en tilslutning til 230V-forsyning er det let at installere og bruge. Dette lyspanel er ideelt til både hjemmebrug og kommercielle miljøer.

Lysets styrke er imponerende med en lysstyrke på 4320 lumens og en spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og giver rummet en god og ensartet belysning. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85 kan dette lyspanel genskabe farver på en naturlig og ægte måde. Det er velegnet til de fleste behov og sikrer et behageligt lysmiljø.

En af fordelene ved V-Tac LED Panel 60x60 er dens flicker free lys. Dette betyder, at det lys, der udsendes af panelet, ikke flimrer. Dette er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det gør også lyset velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor et konstant og stabilt lys er nødvendigt.

Med LED af højeste kvalitet kan dette panel sikre lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer med minimalt tab af lysstyrke. Panelet er udstyret med en professionel og pålidelig driver samt god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

V-Tac LED Panel 60x60 fås i neutral hvid (4000K). Den neutrale kulør er ideel til effektive arbejdsmiljøer, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vises naturligt og korrekt.

Panelets dimensioner er 595 x 33 x 595 mm, hvilket gør det nemt at installere og passe ind i de fleste rum. Det har en IP20 beskyttelse, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Panelet kommer med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe og installere separate lyskilder.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.4 stk.6 stk.
100 m24 stk.7 stk.11 stk.18 stk.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4320 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 33 mm.
Bredde 595 mm.
Dybde 595 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 36W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.