V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, A58, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 9W LED pære - Samsung LED chip, A58, E27 samsung Udvid

Kraftig 9W LED pære fra V-Tac.
Form: A58.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den V-Tac 9W LED pære med Samsung LED chip er en almindelig pære med en stor E27 fatning, som passer til de fleste lamper. Denne LED pære er designet til at erstatte en traditionel 60W pære og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 806 lumens og en bred spredning på 200 grader sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset. Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farver vises på en flot og ægte måde. Dette er tilstrækkeligt til de flestes behov.

Med en Samsung LED chip er denne LED pære også af høj kvalitet og kommer med en 5 års producentgaranti. Du kan vælge mellem tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K).

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære og skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har nogen blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå naturlige. Kold hvid kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Denne LED pære har dimensioner på 106 x Ø58 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatVideopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 106 mm.
Diameter 58 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.