Spectrum 7W LED Pære
A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 7W LED Pære - A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 7W LED Pære er designet med en traditionel A60 form og en stor E27 fatning, der gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Den tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket sikrer enkel tilslutning og brugervenlighed.

Med en lysstyrke på 600 lumens og en bred spredning på 300 grader, vil denne LED pære give dig en ensartet og jævn fordeling af lys i rummet. Du kan være sikker på at opnå en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om det bruges til belysning i hjemmet eller i en kommerciel indstilling, vil du finde denne lyskvalitet tilstrækkelig til langt de fleste behov.

Et særligt træk ved denne LED pære er, at den er flicker free, hvilket betyder, at den ikke afgiver et flimrende lys. Dette gør den ideel til brug i rum, hvor personer eller dyr er følsomme over for flimmer. Den er også velegnet til fotografering eller videooptagelser, hvor et stabilt og flimmerfrit lys er afgørende.

Denne pære er tilgængelig i ekstra varm hvid kulør, med en farvetemperatur på 1800K. Denne kulør giver en hyggelig og varm atmosfære, der minder om den glød, der skabes af gamle glødetrådspærer. Hvis du ønsker at tilføje lidt nostalgi og charme til dit rum, er denne ekstra varme hvide kulør perfekt til dig.

Med en dimension på 107 x Ø60 mm passer denne LED pære nemt i forskellige lamper uden at være for stor eller dominerende. Vær opmærksom på, at den har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i indendørs omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.