Spectrum 7W LED Pære
A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 7W LED Pære - A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

7W Almindelig pære med E27 stor fatning. Denne Spectrum 7W LED Pære er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 600 lumens og en spredning på 300 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne pære sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til belysning i hjemmet eller på kontoret, vil du være tilfreds med kvaliteten af lyset.

Flicker free / flimmer fri lys. Dette er meget velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flicker, samt til brug i forbindelse med foto/video optagelser. Du kan være sikker på at dette produkt vil levere en jævn og konstant lysstyrke.

Kulør på lyset:

Denne Spectrum LED pære findes i en ekstra varm hvid farve med en kulørtemperatur på 1800K. Dette giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, der minder om den stil og udtryk af gammeldags glødetrådspærer. Hvis du ønsker at skabe en atmosfærisk stemning i dit hjem eller på en restaurant, er denne pære et perfekt valg.

Dimensioner:

Denne Spectrum pære har dimensionerne 107 x Ø60 mm og passer ind i de fleste standard lamper og armaturer. Vær opmærksom på, at denne pære har en IP20 klassificering og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand. Sørg for at placere den i passende lamper, der er beskyttet mod fugt og vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.