Lifud Zigbee strømforsyning dæmpbar
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

Lifud

11665-0

New product

Lifud Zigbee strømforsyning dæmpbar - Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free Udvid

Zigbee flicker free LED dæmper fra Lifud - en innovativ og intelligent løsning, der kombinerer både strømforsyning og kontrolfunktioner i én enhed.

Med den avancerede Zigbee-teknologi kan denne enhed styre alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, herunder Akustilight, strips og andre typer belysning


Virker til enkeltfarvet LED.

Maks. belastning i alt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.
Virker ikke med rWave fjernbetjeninger.
Kan kun styres via Zigbee styring.


Her kan du nemt:
- Tænde / slukke controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 

Flere detaljer

DKK 553,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Tilslut Lifud Zigbee dæmperen til en 24V forsyning for at få mulighed for at dæmpe belysningen og skabe den ønskede atmosfære. Med en kapacitet på 150W kan denne dæmper håndtere større belastninger og kan derfor bruges i både private og kommercielle miljøer.

En særlig funktion ved denne dæmper er, at den understøtter Zigbee 3.0 teknologi. Dette betyder, at den kan kommunikere og interagere med andre Zigbee produkter, hvilket giver mulighed for at skabe et intelligent og automatiseret lysstyringssystem i dit hjem eller på din arbejdsplads. Zigbee 3.0 sikrer også en stabil og pålidelig forbindelse samt en god rækkevidde.

Det unikke ved denne dæmper er dens flicker free teknologi. Flicker frit lys er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, da det reducerer belastningen på øjnene og kan forhindre hovedpine og ubehag. Denne type lys er også ideelt til foto- og videooptagelser, da det eliminerer eventuelle synlige flimmer eller bølger på skærmen.

Dimensioner:

Produktet har dimensionerne 42 x 30,3 x 360,8 mm, hvilket gør det kompakt og let at installere i forskellige miljøer. Denne størrelse gør det også muligt at integrere dæmperen i en række forskellige armaturer uden at påvirke æstetikken eller funktionaliteten.

IP20 - ikke modstandsdygtig over for vand:

Vær opmærksom på, at Lifud Zigbee dæmperen er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand eller fugtighed. Dette gør det nødvendigt at anvende denne dæmper i tørre indendørs miljøer, hvor den ikke udsættes for væsker eller damp.

Lyset
Dimensioner
Højde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plastik
Effekt & spænding
Spænding24V
Andet info
IP klassifikationIP20