Lifud Zigbee strømforsyning dæmpbar
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

Lifud

11665-0

New product

Lifud Zigbee strømforsyning dæmpbar - Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free Udvid

Zigbee flicker free LED dæmper fra Lifud - en innovativ og intelligent løsning, der kombinerer både strømforsyning og kontrolfunktioner i én enhed.

Med den avancerede Zigbee-teknologi kan denne enhed styre alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, herunder Akustilight, strips og andre typer belysning


Virker til enkeltfarvet LED.

Maks. belastning i alt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.
Virker ikke med rWave fjernbetjeninger.
Kan kun styres via Zigbee styring.


Her kan du nemt:
- Tænde / slukke controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 

Læs mere..

DKK 553,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Lifud Zigbee dæmper er et intelligent lysstyringsværktøj, der er ideelt til brug i forskellige indstillinger. Med Zigbee 3.0-teknologi kan du let og fleksibelt styre og dæmpe dine lys på 24V forsyning. Denne dæmper er i stand til at håndtere op til 150W og sikrer samtidig en flicker-fri belysning.

Flicker free belysning er et vigtigt aspekt af dette produkt og gør det egnet til både dyr og personer, der er følsomme over for flimmer. Det betyder, at lyset leveres uden nogen form for synlig flimmer, hvilket resulterer i en mere behagelig belysning og reducerer risikoen for visuel belastning og ubehag.

Denne dæmper kan også bruges i forbindelse med foto- og videobelysning, da flicker free-lyset er mere konsistent og korrekt. Dette sikrer optimal billedkvalitet og undgår forvrængning eller fejlagtige farver i fotografier og videoer, der optages under forskellige lysforhold.

Produktdetaljer

Dimensioner: 42 x 30,3 x 360,8 mm

IP20: Dette produkt har en Ingress Protection-klassifikation på IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det anvendes indendørs eller i tørre områder uden risiko for vandafskæring.

Denne Lifud Zigbee dæmper er den perfekte løsning til kontrolleret belysning. Uanset om det bruges i hjemmet, på kontoret, i butikker eller andre steder, vil dette produkt sikre en stabil lysstyring, der passer til dine behov. Med sin Zigbee 3.0-teknologi kan den let integreres i eksisterende Zigbee-netværk og styres trådløst fra en central enhed.

Dimensioner
Højde 30,3 mm.
Bredde 42 mm.
Dybde 360,8 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Spænding 24V