C3 fleksibel LED Bordlampe med klemme, 4,5W, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

10036-0

New product

C3 fleksibel LED Bordlampe med klemme, 4,5W, Nielsen Light - sort Udvid

C3 Bordlampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,8 m lang.

 


Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Den C3 fleksible LED bordlampe med klemme fra Nielsen Light er en praktisk og stilfuld lampe, der vil opfylde dine behov for belysning. Med dens fleksible arm og klemme kan den nemt fastgøres til bordet eller andre overflader og justeres i den ønskede position.

Denne bordlampe er tilsluttet til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at bruge og installere i ethvert rum i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Lysstyrken på denne lampe er imponerende med dens 806 lumens. Den vil give tilstrækkelig belysning til dine daglige aktiviteter, og dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises ægte og flot.

Uanset om du bruger lampen til læsning, arbejde eller bare ønsker at skabe en hyggelig atmosfære, er denne lampe ideel til at opfylde de fleste menneskers behov. Den giver et naturligt lys, der ikke kun er behageligt for øjnene, men også hjælper dig med at fokusere og blive produktiv.

Med sin sorte farve vil denne C3 fleksible LED bordlampe passe ind i enhver boligindretning eller arbejdsområde. Den er moderne og stilfuld, samtidig med at den er funktionel og let at bruge.

Så hvis du leder efter en bordlampe, der kan give dig optimal belysning, fleksibilitet og stil, er C3 fleksibel LED bordlampe med klemme fra Nielsen Light et fremragende valg.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V