EDGE LED Bordlampe, 5,5W, med Touch dæmp og lader, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

10042-0

New product

EDGE LED Bordlampe, 5,5W, med Touch dæmp og lader, Nielsen Light - sort Udvid

Edge Bordlampe fra Nielsen Light.

 

Kompatibel med følgende (QI) mobiltelefoner:

  • iPhone 8, X, XR, XS og XS MAX
  • Samsung Galaxy S8, S9 og S9+
  • Huawei Mate RS

 

Ledningen er 1,5 m lang.

 


Læs mere..

DKK 699,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Data om produktet

Denne EDGE LED Bordlampe fra Nielsen Light er en moderne og stilfuld lampe, der vil tilføje et elegant touch til ethvert rum. Lampehovedet er udstyret med indbygget LED-teknologi, der giver en imponerende lysstyrke på 806 lumens. Dette gør lampen ideel til både arbejdsbelysning og opgavebelysning, da den skaber tilstrækkeligt lys til at udføre forskellige aktiviteter.

En af de store fordele ved denne bordlampe er dens touch-dæmpningsfunktion. Dette betyder, at du nemt kan justere lysets intensitet til det ønskede niveau ved blot at røre ved lampen. Det er både praktisk og bekvemt og giver dig mulighed for at skabe lige præcis det rette lysmiljø, der passer til dit humør og behov.

Et andet plus ved denne lampe er, at den har en indbygget lader. Dette gør det muligt for dig at oplade dine elektroniske enheder direkte ved hjælp af lampebordet. Du behøver ikke længere bekymre dig om at finde stikkontakter eller opladere, da denne bordlampe giver dig alt, hvad du har brug for i en stilfuld og praktisk pakke.

Lyskvalitet og RA-værdi

Denne EDGE LED Bordlampe fra Nielsen Light leverer ikke kun imponerende lysstyrke, men den sikrer også en høj lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 er lyset naturligt og ægte og viser alle farver flot og præcist. Dette gør lampen velegnet til en bred vifte af behov, da den sikrer, at intet går tabt i farvegengivelsen.

Du kan være sikker på, at denne bordlampe vil levere et behageligt og klart lys, der opfylder dine forventninger. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller blot skabe den rette atmosfære i rummet, vil den sikre en behagelig og effektiv belysning.

Denne EDGE LED Bordlampe fra Nielsen Light er et stilfuldt og praktisk valg, der vil opfylde dine belysningsbehov på en elegant måde. Med dens imponerende lysstyrke, touch-dæmpningsfunktion og indbyggede lader er den et ideelt valg til ethvert hjem eller kontor. Giv dit rum et løft med denne moderne og funktionelle bordlampe.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V