LEDlife G24Q LED pære
7W, 120°, varm hvid, klart glas

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24Q LED pære - 7W, 120°, varm hvid, klart glas ledlife Udvid

Med klart glas.

Ballast og glimttænder skal fjernes, så pæren får direkte 230V.

Læs mere..

  • Varm

DKK 78,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

LEDlife G24Q LED pæren er en energieffektiv løsning til erstatning af traditionelle 13W pærer. Med blot 7W forbrug giver denne LED-pære samme mængde lys, hvilket gør den til en miljøvenlig og energibesparende løsning.

Tilslutning:

Pæren tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør det nemt at opgradere dine eksisterende lamper uden behov for ekstra installationer.

Lysstyrke og spredning:

LEDlife G24Q LED-pæren har en lysstyrke på 700 lumens, hvilket er tilstrækkeligt til at give et klart og lyst rum. Med en spredningsvinkel på 120 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i hele rummet, hvilket eliminerer mørke områder og skaber en behagelig atmosfære.

Lyskvalitet:

Med en RA-værdi på 80-85 leverer denne LED-pære en høj lyskvalitet. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller slappe af, vil du opleve en behagelig og stimulerende belysning.

Driftssikkerhed og levetid:

Ved at anvende LED af højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Pæren har minimalt fald i lysstyrke over tid og sikrer dermed en vedvarende god belysning. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

LEDlife G24Q LED-pæren findes i varm hvid (3500K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Med dette varme lys kan du nyde hyggelige stunder og skabe en indbydende stemning i ethvert rum.

Dimensioner og tåleevne:

Pæren har dimensionerne 142 x Ø34 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lampeopsætninger. Desuden har pæren en beskyttelsesklasse IP54, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til brug i forskellige rum, herunder badeværelser og udendørsområder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 700 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Dybde 142 mm.
Diameter 34 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Erstat 13W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.