LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære
HF Ballast kompatibel, DALI dæmpbar, 180°, Erstat 26W

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære - HF Ballast kompatibel, DALI dæmpbar, 180°, Erstat 26W ledlife Udvid

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Virker med HF ballast.

Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.

Dæmpbar med DALI dæmpbar HF ballast.

Roterbar sokkel

Erstat:

GE Double Biax Series

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Lysstyrke for den varm hvide variant er 900 lumens.

Læs mere..

  • Neutral
  • DALI dæmpbar

DKK 201,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der er specielt designet til at erstatte traditionelle 26W pærer med G24 fatning. Den kan tilsluttes til Ballast forsyning og har en højfrekvensballastkompatibilitet, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 900 lumens og en bred spredning på 180 grader sikrer denne LED pære en jævn og ensartet fordeling af lyset. Det betyder, at den kan lyse op i hele rummet og give en behagelig belysning uden mørke områder eller blænding. Det høje CRI (farvegengivelsesindeks) på 80-85 sikrer en høj lyskvalitet, der viser alle farver nøjagtigt og naturligt. Det gør denne LED pære velegnet til de flestes behov, uanset om det er til boligindretning eller kommercielle miljøer.

En af de unikke funktioner ved denne LED pære er dens DALI-dæmpbarhed. Det betyder, at du kan justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære og belysning i rummet. Dette er særligt nyttigt i områder, hvor variabelt lysbehov er ønsket, såsom kontorer, hoteller eller restauranter.

Med brug af LED af højeste kvalitet sikrer denne LED pære lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer. Den har minimalt fald i lysstyrke i løbet af sin levetid, hvilket giver en stabil og konstant belysning over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til produktets lange levetid.

Kulør på lyset:

Denne LED pære fås i Neutral hvid (4000K) kulør. Neutral hvid lyskulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande og omgivelser fremstår naturligt og ægte. Det gør det lettere at arbejde og fokusere i rummet, da der ikke er nogen farvetoneforvrængning.

Dimensioner:

LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære har dimensioner på 34 x 164 x 34 mm. Den er kompakt og passer nemt ind i eksisterende armaturer med G24 fatning. Den lille størrelse gør den også nem at håndtere og installere.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 164 mm.
Bredde 34 mm.
Dybde 34 mm.
Materiale PVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding Ballast
Spændingsinterval 85-265V AC, 50/60HZ
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.