Restsalg: LEDlife G24Q LED pære
5W, 120°, mat glas

LEDlife LEDlife

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife G24Q LED pære - 5W, 120°, mat glas ledlife Udvid

Med materet glas.

Ballast og glimttænder skal luses ud, så pæren får direkte 230V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 64,35

inkl. moms

DKK 99,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

5W med G24 fatning. LEDlife G24Q LED pære er designet til at forbruge kun 5 watt strøm, hvilket gør den energieffektiv. Den kan nemt tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 120 grader, giver LEDlife G24Q pæren mulighed for at belyse større områder med en jævn fordeling af lys. Dette gør den ideel til både kommercielle og private rum, hvor der er behov for et klart og godt oplyst miljø.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du læser, arbejder eller slapper af, vil den høje lyskvalitet skabe den rigtige atmosfære.

Lang levetid på op til 50.000 timer. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres langvarig og pålidelig drift. LEDlife G24Q pæren har minimalt fald i lysstyrke over tid og vil forblive effektiv i mange år. Dette gør pæren økonomisk fordelagtig og reducerer behovet for hyppig udskiftning.

Kulør på lyset: Vælg mellem 2 kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4500K). Varm hvid skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, mens neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø og gør det muligt for belyste emner at fremstå naturligt og korrekt.

Dimensioner: LEDlife G24Q pæren har målene 115 x Ø34 mm. Den har en kompakt størrelse, der gør det muligt at installere den i forskellige armaturer og lamper uden besvær.

IP54 - Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Med en IP54-klassificering er denne LED pære modstandsdygtig over for fugtige omgivelser. Den kan trygt bruges i badeværelser, køkkener eller udendørsarmaturer uden risiko for skade af vand eller fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 115 mm.
Diameter 34 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-240V AC, 50/60HZ
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.