Restsalg: LEDlife G24D LED pære
5W, 120°, mat glas

LEDlife LEDlife

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife G24D LED pære - 5W, 120°, mat glas ledlife Udvid

Med materet glas.

Ballast og glimttænder skal luses ud, så pæren får direkte 230V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 64,35

inkl. moms

DKK 99,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktdetaljer

LEDlife G24D LED pære er en energieffektiv løsning til dig, der ønsker at opgradere dine lyskilder. Med en effekt på 5W og en G24 fatning er denne LED pære nem at installere og passer perfekt til mange typer belysningsarmaturer. Pæren tilsluttes let til en 230V forsyning og er klar til brug.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 500 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer LEDlife G24D LED pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en god og ensartet belysning i rummet, der hjælper med at skabe en behagelig atmosfære.

Høj lyskvalitet

LEDlife G24D LED pære leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du ønsker en behagelig og afstressende atmosfære med varm hvid (3000K) eller et perfekt og effektivt arbejdsmiljø med neutral hvid (4500K), vil LEDlife G24D LED pære opfylde dine behov.

Længere levetid

LEDlife G24D LED pære er fremstillet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift op til 50.000 timer. Du kan derfor nyde godt af denne LED pære i lang tid, da den har minimalt fald i lysstyrke over tid. Produktet er designet med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Vand- og fugtsikker

Med en IP54-klassificering er LEDlife G24D LED pære velegnet til brug i fugtige omgivelser og er beskyttet mod vandstænk på fronten. Dette giver dig mulighed for at bruge pæren i badeværelser, køkkener og andre områder, hvor der er fugtigt.

Dimensioner

LEDlife G24D LED pære har følgende dimensioner: 120 x Ø34 mm. Dette kompakte design gør det nemt at indpassere pæren i eksisterende belysningsarmaturer uden at skulle foretage større ændringer.

Med LEDlife G24D LED pære får du en pålidelig og energieffektiv løsning med høj lyskvalitet og lang levetid. Uanset om du har brug for belysning derhjemme eller på arbejdspladsen, vil denne LED pære opfylde dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 120 mm.
Diameter 34 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-240V AC, 50/60HZ
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.