Restsalg: V-Tac 3W E14 LED spotpære
120 grader, R39

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 3W E14 LED spotpære - 120 grader, R39 Udvid

Flot E14 LED spotpære, til direkte erstatning af traditionel E14 spotpære på 25w.

Form betegnelse: R39.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,80

inkl. moms

DKK 28,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 3W LED spotpære fra V-Tac er perfekt til dig, der ønsker at skifte til LED-belysning og samtidig spare på energiforbruget. Med en lille E14 fatning kan denne spotpære nemt erstatte en 25W traditionel pære, samtidig med at den har en lang levetid og lavere energiforbrug.

Denne LED spotpære har en lysstyrke på 210 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader, hvilket gør den ideel til at belyse specifikke områder i dit hjem eller arbejdssted. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, sikrer denne pære et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde.

Spotpæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en dimension på 67 x Ø40 mm, hvilket gør den velegnet til en række forskellige lamper og armaturer.

Denne V-Tac LED spotpære findes i en kold hvid (6000K) nuance, som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farvetemperatur er populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor et klart og skarpt lys er ønsket.

Med denne LED spotpære kan du nyde fordelene ved energieffektiv belysning, samtidig med at du får et kvalitetsprodukt med god lysstyrke og farvegengivelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4500K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 210 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 67 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke A+
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.