Restsalg: E27 Colors Deco Sensor, 4 Watt

Halo Design Halo Design

9222-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: E27 Colors Deco Sensor, 4 Watt Udvid

Producent beskrivelse.

COLORS DECO sensor fra COLORS By Halo Design er en energisparende LED pære der tænder automatisk ved bevægelse når det er mørkt. Med denne lyskilde slipper du nu for at skulle slippe dine indkøbsposer når du kommer hjem og ikke kan se stien. lyskilden tænder ved bevægelse og har ligeledes skumringsføler, sådan at den blot aktiverer når det begynder at blive mørkt. Lyskilden er med LED teknologi og er derfor yderst strømbesparende og levetiden er 25.000 brændetimer. Velegnet til udendørslamper, kælderrum, udhuset med mere. Med den nye teknologi er denne Sensor lyskilde med klart glas og LED "tråd" udformet som den gode ganmle glødetråd. Helt iddelt er den til udendørslamper med klart glas hvor den vil fremstå elegant, og give det perfekte glødende lys med sine 440 lumen. SENSOR LED pære fra COLORS - når det skal være enkelt. COLORS By Halo Design Copenhagen.


Læs mere..

DKK 139,30

inkl. moms

DKK 199,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


4W med E27 stor fatning.
Tilsluttes til 230V forsyning
Lysstyrke på 280 lumens.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 280 lumens
Dimensioner
Fatning E27
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.