Halo Design
COLORS OPAL Mini Globe G80 E27 6.5W

Halo Design Halo Design

8451-0

New product

LED er kommet for at blive, og med denne lyskilde vil du opleve et rigtig flot hvid lys, som giver et behagelig blødt hvidt lys i en varm glød.
Man har tillige muligheden for at dæmpe lyset, selv om den ikke forbruger mange watt i sig selv.
Der er med denne lyskilde lagt vægt på at kunne give det perfekte lys, som man kender det fra den gamle glødepære, som var matteret.
Med denne lyskilde kan man skabe den rette stemning i rummet uden at det danner skygger igennem skærmen.
Den er særdeles velegnet til både glas, lamper, samt lamper med stofskærme.

Læs mere..

DKK 129,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Halo Design COLORS OPAL Mini Globe G80 E27 6.5W er en lyskilde med en stor E27 fatning. Med en effekt på blot 6.5W er den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Dette produkt har en lysstyrke på 650 lumens, hvilket sikrer en kraftig belysning. Den har desuden en høj spredning på 360 grader, hvormed lyset jævnt fordeles i rummet. Dette er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære i både private hjem og professionelle rum.

En vigtig faktor ved lys er kvaliteten. Halo Design COLORS OPAL Mini Globe G80 E27 6.5W opnår en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver flot og ægte. Med denne lyskvalitet imødekommes de flestes behov.

Produktet er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid. Derudover er der en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Dimensionerne for Halo Design COLORS OPAL Mini Globe G80 E27 6.5W er 12 x Ø8 mm, hvilket gør det til et kompakt og pladsbesparende valg. Det er dog også vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 650 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 12 mm.
Diameter 8 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.