Halo Design
COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step

Halo Design Halo Design

8411-0

New product

Kom tilbage til de gode gamle dage og skab hyggelige omgivelser med denne LED lyskilde.
Den klare glasramme spreder lyset 360 grader og det behagelige lys giver den perfekte belysning.
Samtidig forbruger denne lyskilde kun 4 watt, og der er mulighed for at dæmpe den i 3 forskellige niveauer for at skabe lige præcis den stemning du ønsker.
Out of shape lyskilder findes i 2 størrelser, så du kan finde lige den du ønsker.
Giv dit hjem liv og hygge med denne LED lyskilde.

Læs mere..

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step

Data om produktet: 4W med E27 stor fatning. Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet og farvegengivelse: Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.

Driftstid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner: 140 x Ø9.5 mm

IP-klassificering: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step er en kvalitets LED pære, der er designet med fokus på både lysstyrke og lyskvalitet. Med sin E27 stor fatning er den nem at installere og tilslutte til 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset. Dette gør den perfekt til rum, hvor der er behov for generel belysning overalt.

Lyskvaliteten er også i top. Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette LED produkt vil vise dine farver på en flot og ægte måde. Det naturlige lys skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Driftstiden er en vigtig faktor at overveje, når man køber en LED pære. Med COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step kan du forvente en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer. Og selv efter mange brugstimer vil lysstyrken kun falde minimalt. Dette skyldes den høje kvalitet og den effektive køling, der sikres af en professionel og driftssikker driver.

Med dimensioner på 140 x Ø9.5 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den er kompakt og kan bruges i forskellige typer af belysningsinstallationer.

Vær dog opmærksom på, at COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step kun har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 140 mm.
Diameter 9.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.