Halo Design
COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step

Halo Design Halo Design

8411-0

New product

Kom tilbage til de gode gamle dage og skab hyggelige omgivelser med denne LED lyskilde.
Den klare glasramme spreder lyset 360 grader og det behagelige lys giver den perfekte belysning.
Samtidig forbruger denne lyskilde kun 4 watt, og der er mulighed for at dæmpe den i 3 forskellige niveauer for at skabe lige præcis den stemning du ønsker.
Out of shape lyskilder findes i 2 størrelser, så du kan finde lige den du ønsker.
Giv dit hjem liv og hygge med denne LED lyskilde.

Flere detaljer

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Dette produkt, Halo Design, COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Step, er en 4W pære med en stor E27 fatning. Den tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste hjem og kontormiljøer.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor du placerer den, vil den sikre en optimal belysning.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er dens høje RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket sikrer, at alle farver vises flot og nøjagtigt. Uanset om du læser, arbejder eller bare ønsker en hyggelig atmosfære, vil denne pære sikre en behagelig oplevelse.

Produktet er også holdbart og driftssikkert, da det er fremstillet med LED af højeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Med en pålidelig driver samt god køling kan du forvente, at hele produktet vil have en lang levetid.

Produktets dimensioner er 140 x Ø9.5 mm, hvilket sikrer, at det passer i de fleste almindelige lamper og armaturer.

Vær dog opmærksom på, at produktet kun har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå at bruge denne pære udendørs eller i områder med høj luftfugtighed.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde140 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.