Restsalg: Spectrum 13W LED globepære
Ø9,5 cm, E27

Spectrum Spectrum

New product

Nedsat pris! Restsalg: Spectrum 13W LED globepære - Ø9,5 cm, E27 Spectrum Udvid

Pæren leveres med en lysstyrke på 1055 lumen, og en spredning på 160 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt A+ mærket med et lavt forbrug på kun 13 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er E27 og RA værdien er >= 80

 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 35,75

inkl. moms

DKK 55,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 13W LED globepære er et fantastisk valg til at lyse dit rum op med sin høje lysstyrke og flotte lyskvalitet. Med en diameter på 9,5 cm og en længde på 127 mm passer den nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes simpelthen til en 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 1055 lumens er denne pære i stand til at belyse selv de større rum med lethed. Men ikke kun dens lysstyrke er imponerende - dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne pære til at skabe hygge i stuen eller til at arbejde effektivt i kontoret, vil du være tilfreds med resultatet.

For at imødekomme forskellige præferencer og behov leveres denne globepære i to forskellige kulører. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning og hygge. Det varme lys skaber en indbydende stemning og gør det behageligt at opholde sig i rummet. På den anden side giver Neutral hvid (4000K) den perfekte belysning til arbejdsmiljøer. Dette lys er frit for blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå naturlige og klarere.

Med hensyn til dimensioner er denne pære 127 mm lang og har en diameter på 9,5 cm. Det gør den til en god størrelse til mange forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at denne pære kun er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales den kun til brug indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1055 lumens
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 127 mm.
Diameter 95 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.