Restsalg: V-Tac 8W LED kæmpe globepære
Kultråd, Ø18 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 8W LED kæmpe globepære - Kultråd, Ø18 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27 Udvid

Dekorativ kæmpe globepære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan sagtens bruges uden lampeskærm.

Pæren er velegnet i stuen eller til et hyggeligt læsehjørne.

Find lampefatningen her: 

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Dæmpbar

DKK 275,10

inkl. moms

DKK 393,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 8W LED kæmpe globepære

Denne V-Tac 8W LED kæmpe globepære er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med dens kultrådsdesign og store diameter på 18 cm, vil den tilføje et stilfuldt og vintage look til dine belysningsinstallationer. Pæren er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken og skabe den perfekte stemning.

Erstatning for en 50W pære

Denne LED globe pære er meget energieffektiv og erstatter let en traditionel 50W pære. Med kun 8W forbrug vil du opleve en øjeblikkelig besparelse på din elregning. Pæren er ideel til både bolig- og erhvervsbrug.

En bred lysfordeling

Med en lysstyrke på 600 lumens og en spredning på 340 grader, sørger denne globepære for en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Du vil opleve en behagelig og flot belysning uden mørke eller blinde områder.

Høj lyskvalitet

Denne V-Tac globepære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne fremstår naturlige og ægte. Uanset om du bruger pæren til at belyse et kunstværk eller til daglige aktiviteter, vil du opnå en tilfredsstillende belysningsoplevelse.

Ekstra varm hvid kulør

Denne globepære kommer i en ekstra varm hvid kulør med en temperatur på 2000K. Lyset har et varmt skær, der minder om gammeldags glødetråde. Dette giver en ekstra hyggelig og behagelig atmosfære til rummet.

Dimensioner og vandmodstandsdygtighed

Denne V-Tac globepære har dimensionerne 360 x Ø180 mm, hvilket gør den velegnet til større belysningsinstallationer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20 klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør kun anvendes indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 340 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 360 mm.
Diameter 180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.