V-Tac 8W LED kæmpe globepære
Kultråd, Ø16 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED kæmpe globepære - Kultråd, Ø16 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27 v-tac Udvid

Dekorativ kæmpe globepære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan sagtens bruges uden lampeskærm.

Pæren er velegnet i stuen eller til et hyggeligt læsehjørne.

Find lampefatningen her

 

Flere detaljer

  • Ekstra varm
  • Dæmpbar

DKK 356,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 8W LED kæmpe globepære er den perfekte erstatning for en 40W pære. Denne LED pære er udstyret med en E27 stor fatning, der nemt kan tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 500 lumens og en imponerende spredning på 340 grader, sikrer globepæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig og velfordelt belysning.En vigtig faktor ved en lyskilde er lyskvaliteten, og V-Tac 8W LED kæmpe globepære skuffer ikke. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, er lyset naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at globepæren opfylder behovene hos de fleste, når det kommer til belysning.En særlig funktion ved denne LED globerpære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den helt rigtige stemning og atmosfære i rummet.V-Tac 8W LED kæmpe globepære er tilgængelig i en ekstra varm hvid kulør med en lysfarvetemperatur på 2000K. Denne kulør giver et hyggeligt og varmt lys, der minder om det klassiske udseende hos gammeldags glødetrådspærer. Dette gør pæren ideel til anvendelse i rum, hvor man ønsker at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære.Produktet har dimensioner på 298 x Ø160 mm, hvilket gør det egnet til brug i forskellige lampeinstallationer. Det er dog vigtigt at bemærke, at V-Tac 8W LED kæmpe globepære ikke er modstandsdygtig over for vand og kun bør anvendes indendørs.V-Tac 8W LED kæmpe globepære med kultråd og E27 fatning er den ideelle løsning til dig, der ønsker at opgradere din belysning til energieffektive LED-pærer uden at gå på kompromis med lyskvalitet og æstetik. Giv dit rum den rette belysning og skab den ønskede stemning med denne imponerende globepære fra V-Tac.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør2000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
Spredning340 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Højde298 mm.
Diameter160 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.