Restsalg: Spectrum 5W Farvet LED pære
Gul, matteret, E27

Spectrum Spectrum

6065-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Spectrum 5W Farvet LED pære - Gul, matteret, E27 Spectrum Udvid

DKK 9,60

inkl. moms

DKK 16,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Detaljeret beskrivelse:

Dette restsalg på Spectrum 5W farvet LED-pære i gul, matteret udgave med E27 fatning er et fantastisk valg til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 5W og stor E27 fatning kan denne LED-pære nemt tilsluttes til en almindelig 230V strømkilde.

En af de vigtige funktioner ved denne LED-pære er dens høje spredning på 270 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette resulterer i en ensartet belysning i rummet og eliminerer mørke pletter eller skygger.

Denne LED-pære producerer en høj kvalitet lys med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser farverne korrekt og klart. Den høje lyskvalitet gør denne pære egnet til de flestes behov, uanset om det er til hjemmebrug eller professionel brug.

Med dimensioner på 93 x 50 mm passer denne LED-pære nemt i de fleste standard lamper eller armaturer. Den gule, matterede farve tilføjer en hyggelig atmosfære og kan bruges til at skabe forskellige stemninger i rummet.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, kontoret eller soveværelset, er denne Spectrum 5W farvet LED-pære et pålideligt valg. Udnyt dette restsalg og opgrader din belysning med denne stilfulde og effektive LED-pære.

Lyset
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 93 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.