5W Farvet LED pære
Rød, matteret, E27

Spectrum Spectrum

New product

5W Farvet LED pære - Rød, matteret, E27 Spectrum Udvid
  • Rød
  • Ikke dæmpbar

DKK 27,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


5W Farvet LED pære, Rød, matteret, E27

Denne 5W farvede LED pære er ideel til at tilføje et stemningsfyldt lys til dit hjem eller kontor. Med en E27 stor fatning er det nemt at installere og passer til de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør den fleksibel i brug.

En af de særlige egenskaber ved denne LED pære er dens høje spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør det nemt at skabe en behagelig atmosfære uden mørke områder. Den matte overflade giver et blødt og diffust lys, der ikke er for skarpt eller blændende.

Med dimensioner på 92 x 50 mm passer denne LED pære i de fleste standard lampefatninger. Du kan bruge den til at erstatte traditionelle pærer og opnå energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Den har et lavt strømforbrug på kun 4.9W, hvilket gør den miljøvenlig og økonomisk.

Vær opmærksom på, at denne LED pære har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser. For udendørs brug eller i fugtige områder anbefales det at bruge en LED pære med en højere IP-klassificering.

Lyset
KulørRød
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Bredde92 mm.
Dybde50 mm.
MaterialePlastik
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Spænding230V
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.