1W LED kertepære
C37, 270 grader, E27

Spectrum Spectrum

New product

1W LED kertepære - C37, 270 grader, E27 Spectrum Udvid

Vores 1W LED kertepære er en energi-effektiv løsning til at skabe hyggelige og behagelige omgivelser.

Den er designet med et E27 stort fatning og har en innovative LED-teknologi, der giver en lysstyrke på 90 lumens og en høj spredning på 270 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 for et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Pæren findes i en varm hvid farve (3000K), der giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Den har et kompakt design med dimensioner på 98 x Ø37 mm og er forsynes med 230V.

Det er den ideelle energieffektive løsning til at skabe hyggelige og behagelige omgivelser.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 9,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en 1W LED kertepære med en stor E27 fatning. Den er designet til at blive tilsluttet en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 90 lumens og en spredning på 270 grader, sikrer denne kertepære en jævn fordeling af lyset og gør det muligt at belyse et stort område. Med en høj lyskvalitet, målt ved en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Kulører på lyset

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører for denne kertepære. Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K).

Varm kulør: Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør: Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Kold hvid kulør: Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det er sjældent at se denne kulør i Skandinavien, men den er populær til brug i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Dimensioner

Denne kertepære har følgende dimensioner: 98 mm i længden og en diameter på 37 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 90 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 98 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.