Spectrum 8,5W LED pære
A60, E27, 24V

Spectrum Spectrum

New product

E27 LED pære, som kun virker til 24V.

Form: A60.

24V AC/DC

Læs mere..

  • 24V
  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 42,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Spectrum 8,5W LED pære, A60, E27, 24V er en energieffektiv LED-pære, der er designet til at give et klart og behageligt lys i dit hjem eller på din arbejdsplads. Den har en effekt på 8,5W og passer til almindelige fatninger med E27 stik.

Pæren er ideel til anvendelse i steder, hvor der kræves en 24V strømforsyning. Den er let at installere og vil straks begynde at sprede et lys med en lysstyrke på 980 lumens og en stor spredning på 230 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset.

Med en RA værdi på 80-85 leverer denne LED-pære en høj lyskvalitet, der gør, at alle farver vises flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære.

Pæren er tilgængelig i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en afstressende atmosfære og bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde lyset.

Med dimensioner på 107 x Ø60 mm passer denne LED-pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Vær opmærksom på, at pæren har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør anvendes indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 980 lumens
Spredning 230 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 8,5W
Spænding 24V
Spændingsinterval 24V AC/DC
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.