V-Tac 6W LED kronepære
G45, Kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED kronepære - G45, Kultråd, E27 v-tac Udvid

Med filament LED, der sikrer et udseende der minder om det fra traditionelle kronepærer.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 22,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 6W LED kronepære med E27 fatning er den perfekte løsning til at opgradere dit belysningssystem. Med en lysstyrke på 600 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85, leverer den en høj lyskvalitet, hvilket betyder at den flot og ægte viser alle farver, og er tilstrækkelig til de flestes behov.

Kulør på lyset

Denne kronepære fås i neutral hvid (4000K) kulør. Neutral hvidt lys giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør at belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 72 x Ø45 mm, passer denne kronepære perfekt ind i de fleste armaturer. Den tilsluttes til en 230V forsyning og er velegnet til brug i mange forskellige rum som f.eks. stuer, køkkener, kontorer og lignende.

Denne LED kronepære har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den anvendes indendørs og beskyttes mod direkte kontakt med vand for at sikre lang levetid og optimal ydeevne.

Med V-Tac 6W LED kronepære, får du en energieffektiv og langtidsholdbar løsning til dine belysningsbehov. Skift til LED belysning i dag og spar både energi og penge samtidig med at du får en lysoplevelse af høj kvalitet.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.