V-Tac 6W LED kronepære
G45, Kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED kronepære - G45, Kultråd, E27 v-tac Udvid

Med filament LED, der sikrer et udseende der minder om det fra traditionelle kronepærer.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 22,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

6W Kronepære med E27 stor fatning. Denne V-Tac LED kronepære er designet til at kunne tilsluttes en 230V forsyning og har en lysstyrke på 600 lumens. Pæren har en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at lyset spredes ud i alle retninger og giver en behagelig og omfattende belysning af området.

Lyskvaliteten på denne LED kronepære er meget høj med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farverne flot og ægte. Du vil opleve, at alle genstande og rummet ser naturlige ud under belysning med denne pære. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov for belysning og skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Kulør på lyset:

Denne V-Tac LED kronepære fås i to forskellige kulører: varm hvid (2700K) og neutral hvid (4000K). Ved valg af varm hvid kulør skaber lyset en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme, hyggelige lys. Denne kulør er perfekt til brug i f.eks. stuer, soveværelser eller andre rum, hvor du ønsker at skabe en hyggelig stemning og afslappende atmosfære

Neutral hvid kulør er ideel til brug i arbejdsmiljøer, hvor effektivitet og præcision er vigtige. Lyset er uden blå eller gule toner og giver derfor et naturligt og klart lys, som gør det muligt at se belyste emner på en meget præcis og nøjagtig måde. Denne kulør er perfekt til brug i kontorer, værksteder eller andre arbejdsområder med behov for god belysning.

Dimensioner:

Denne LED kronepære har dimensionerne 72 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper eller armaturer. Størrelsen gør det nemt at bruge pæren som erstatning for traditionelle glødepærer eller andre typer af lyskilder.

Denne V-Tac LED kronepære har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne pære er beregnet til indendørs anvendelse og bør ikke bruges i områder, hvor der er risiko for vand eller fugtighed.

Lyset
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.