Restsalg: E27
5W Rød LED dekorationspære

Spectrum Spectrum

9060-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: E27 -  5W Rød LED dekorationspære Spectrum Udvid

Pæren leveres med en spredning på 270 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren har et forbrug på kun 5 watt. Kuløren på lyset er rødt, fatningen er E27 og RA værdien er >= 80

 

IP20 - Tåler ikke vand.

 


Læs mere..

DKK 27,30

inkl. moms

DKK 39,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


E27, 5W Rød LED dekorationspære

Produktet er en dekorationspære med en effekt på 5W. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er derfor kompatibel med de fleste standard stik i hjemmet. En af de fantastiske egenskaber ved denne pære er dens høje spredning på 300 grader. Dette sikrer en jævn og bred fordeling af lyset i rummet, hvilket gør den ideel til dekorative formål. Uanset om det er til festlige lejligheder eller blot som en hyggelig belysning i stuen, vil denne pære skabe en behagelig atmosfære.

Denne pære har desuden en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at alle nuancer og detaljer vil blive vist præcist, hvilket er vigtigt for at opnå den ønskede atmosfære og stemning i rummet.

Med E27, 5W Rød LED dekorationspæren kan du være sikker på at få en tilstrækkelig lyskvalitet til de flestes behov. Den opfylder kravene til naturligt lys, og kan bruges både i private hjem og i kommercielle miljøer. Uanset om du bruger den som primært lyskilde eller som ekstra dekorativt element, vil denne pære skabe en flot og behagelig belysning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Spredning 300 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.