Spectrum 1W LED dekorationspære
Gul, G45, E27

Spectrum Spectrum

6232-0

New product

Spectrum 1W LED dekorationspære - Gul, G45, E27 Spectrum Udvid

Smuk og stilfuld belysning til dit hjem med denne gule dekorationspære. 
Pæren er designet til at give et hyggeligt lys med en lysstyrke på 40 lumens og en høj spredning på 270 grader.

  • Oplev en rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumens
  • Nyd en høj spredning af lys på 270 grader, der lyser i alle retninger som en almindelig pære.
  • Passer perfekt til dekorative lamper og lyskæder.
En fin lille pære til små lamper og lyskæder, både inde og ude.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

1W LED dekorationspære er en gul pære i G45-størrelse med en stor E27 fatning. Den er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning og har en effekt på 1W.

Dette produkt er ideelt til dekoration og stemningsbelysning, da det har en høj spredning på 270 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og gør det velegnet til at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller din virksomhed.

En af nøglefunktionerne ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan derfor være sikker på, at dit rum vil blive oplyst på en måde, der fremhæver de sande farver i dine omgivelser.

Pærens dimensioner er 70 x 45 mm, hvilket betyder, at den passer godt til de fleste lamper eller armaturer, der bruger E27 fatninger. Den er også kompatibel med 230V strømforsyninger, hvilket gør det nemt at tilslutte den til eksisterende elinstallationer.

Med Spectrum 1W LED dekorationspæren kan du skabe en hyggelig atmosfære med et naturligt og ægte lys. Den høje lyskvalitet og den brede spredning giver dig mulighed for at lysne ethvert rum på en behagelig måde. Prøv det selv og oplev forskellen!

Lyset
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 70 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.