5W LED pære
A60, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E27

Spectrum Spectrum

New product

5W LED pære - A60, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E27 Spectrum Udvid

Denne 5W LED pære har en E27 stor fatning og forsynes med 230V.

Den har en lysstyrke på 510 lumens og en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys, der ægte og flot viser alle farver, hvilket er tilstrækkelig for langt de flestes behov.

Den har en varm hvid kulør, som giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensionerne er 107 x Ø60 mm.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 5W LED pære med stor E27 fatning er en almindelig pære, der kan tilsluttes til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 510 lumens og en spredning på 300 grader sikrer den en jævn fordeling af lys i rummet. Takket være en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, er lyset naturligt og viser alle farver flot og ægte. Dette sikrer, at pæren dækker de fleste behov.

Pæren kommer i en ekstra varm (2400K) kulør, der er ideel til at skabe et hyggeligt og varmt lys. Den har et skær, der minder om gammeldags glødetrådspærer, hvilket giver en nostalgisk stemning. Fremstillet med ravfarvet glas og en dimension på 107 x Ø60 mm, vil denne LED pære passe perfekt til ethvert rum i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 510 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.