6W LED pære
G45, E27, 230v

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse

Denne 6W LED pære er designet med fokus på både energieffektivitet og lyskvalitet. Med en E27 stor fatning er den nem at installere og tilslutte til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 750 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset fremstiller alle farver på en flot og ægte måde, hvilket gør det ideelt til de flestes behov.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører. Varm hvid (2700K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning. På den anden side giver Neutral hvid (4000K) det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå naturligt.

Dimensioner

Med dimensioner på 72 x 45 mm, er denne LED pære kompakt og passer perfekt ind i forskellige armaturer og lamper.

Denne LED pære er ideel til både boligindretning og arbejdsrum, da den kombinerer energieffektivitet med høj lyskvalitet. Med mulighed for at vælge kulør, kan du skabe den ønskede atmosfære i dit hjem eller arbejdsplads. Investér i denne LED pære for at opnå en langvarig og kvalitetsbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 750 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 72 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.