V-Tac 5,5W LED pære
P45, E14, RA 95

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5,5W LED pære - P45, E14, RA 95 v-tac Udvid

Flot lille E14 LED pære på 5,5W, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse.

Perfekt kombination af høj effekt og lille størrelse.

Form: P45.

Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 23,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en V-Tac 5,5W LED pære af typen P45 med en E14 fatning. Denne LED pære er specielt designet til at erstatte en traditionel 40W pære og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning.

Pærens lysstyrke er på 470 lumens og har en imponerende spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. En af pærens mest imponerende egenskaber er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 95-99. Dette betyder, at lyset er levende og naturligt, og viser alle farver flot og sprudlende. Uanset om det er til hverdagsbrug eller til mere krævende situationer, vil denne LED pære levere en tilstrækkelig høj lyskvalitet.

På grund af brugen af LED af højeste kvalitet, kan denne pære opnå en lang og sikker driftsperiode på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Denne holdbarhed er yderligere sikret af en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, hvilket forlænger levetiden på hele produktet.

Kulør på lyset

Denne LED pære fås kun i varm hvid (2700K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideel til steder, hvor man ønsker at slappe af og nyde en varm belysning.

Dimensioner og vandmodstandsdygtighed

Denne V-Tac LED pære har dimensioner på 82 x Ø46 mm. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne LED pære indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
Lysstyrke470 lumens
Spredning200 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde82 mm.
Diameter46 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug5.5W
Erstat40W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.