V-Tac 5,5W LED pære
P45, E14, RA 95

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5,5W LED pære - P45, E14, RA 95 v-tac Udvid

Flot lille E14 LED pære på 5,5W, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse.

Perfekt kombination af høj effekt og lille størrelse.

Form: P45.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 23,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

5,5W LED pære med E14 fatning - denne LED pære er designet til at erstatte en traditionel 40W pære og bruger kun 5,5W strømforbrug. Denne lave strømforbrug gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Pæren kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Lyset vil nå ud i alle hjørner og skabe en behagelig belysning i hele rummet.

Denne LED pære har også en høj lyskvalitet med en høj Color Rendering Index (RA) værdi på 95-99. Dette betyder, at lyset vil gengive farverne i rummet på en levende og naturlig måde. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre rum, vil denne pære sikre en flot og sprudlende visning af alle farver. Lyskvaliteten er så høj, at den også kan opfylde kravene til selv de mest krævende situationer.

Ved brug af LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift op til 30.000 timer. Dette betyder, at pæren vil have en lang levetid med minimalt fald i lysstyrke. Pæren er udstyret med en professionel og driftssikker driver og god køling, hvilket bidrager til den lange levetid og pålideligheden af produktet.

Varm hvid kulør

Denne LED pære er tilgængelig i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Den skaber en hyggelig stemning og er perfekt til brug i stuen, soveværelset eller andre områder, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afslappet atmosfære.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

Denne LED pære har dimensionerne 82 x Ø46 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer. Den har en beskyttelsesklasse på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne pære indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 95
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 82 mm.
Diameter 46 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.