Spectrum 6W LED pære
R50, E14, 230v

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse af Spectrum 6W LED pære, R50, E14, 230v

Du kan nemt og bekvemt opgradere dine lamper med denne Spectrum 6W LED pære. Med sin E14 lille fatning er den kompatibel med de fleste lamper og kan tilsluttes direkte til din 230V forsyning. Denne LED pære er både energibesparende og miljøvenlig og vil give dig et flot og ægte lys.

Med en lysstyrke på 410 lumens og en høj spredning på 120 grader er denne LED pære ideel til rum, hvor du ønsker en jævn fordeling af lyset. Du vil opleve en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys vil opfylde de flestes behov og skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører, der passer til forskellige formål. Den varme kulør på 3000K skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, som er perfekt til afslapning og hygge. Den neutrale kulør på 4000K giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner vil fremstå helt naturlige. Den kolde kulør på 6000K giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er velegnet til specielle formål som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Denne Spectrum 6W LED pære har kompakte dimensioner på 82 x 50 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer. Den vil nemt kunne installeres og give dig det ønskede lys i rummet.

Opgrader dine lamper med Spectrum 6W LED pære, R50, E14, 230v og oplev den høje lyskvalitet, energibesparelse og miljøvenlighed, som LED teknologien tilbyder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke410 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Bredde82 mm.
Dybde50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.