Spectrum 6W LED pære
R50, E14, 230V

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

6W med E14 lille fatning. Denne Spectrum 6W LED-pære er designet med en E14 fatning, hvilket gør det nemt at installere i forskellige typer lamper og armaturer. Med en effekt på 6W er den energieffektiv og giver samtidig tilstrækkelig belysning til de fleste rum.

Tilsluttes til 230V forsyning. LED-pæren er kompatibel med standard 230V strømforsyning, hvilket gør det nemt at tilslutte og bruge den i hjemmet, kontoret eller andre indendørs miljøer.

Lysstyrke på 410 lumens og en høj spredning på 120 grader, denne LED-pære sikrer en jævn fordeling af lyset. Den høje spredningsvinkel på 120 grader sikrer, at lyset spredes bredt og når ud i hele rummet. Med en lysstyrke på 410 lumens er denne LED-pære i stand til at give tilstrækkelig belysning til forskellige behov og aktiviteter.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED-pære har en høj lyskvalitet, hvilket betyder, at den er i stand til at gengive farver på en flot og ægte måde. Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten tilstrækkelig til de flestes behov.

Kulør på lyset:

Vælg imellem 3 kulører:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og får belyste genstande til at fremstå naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det er sjældent brugt i Skandinavien, men populært til specielle behov som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Dimensioner: 82 x 50 mm. Denne LED-pære har en kompakt form med dimensioner på 82 x 50 mm, hvilket gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 82 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.