3W LED spotpære
R39, E14

Spectrum Spectrum

6342-0

New product

Denne 3W LED spotpære tilbyder en effektiv lyskilde, der er perfekt til at skabe et komfortabelt lys i hjemmet.

Den er udstyret med en E14 lille fatning og forsynes med 230V.

Pærens lysstyrke er på 260 lumens og har en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvaliteten har en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, så selv de mest krævende krav kan opfyldes.

Pæren har endvidere dimensioner på 68 x 39 mm, så den nemt kan monteres i de fleste typer af lysarmaturer.

Alt i alt er denne 3W LED spotpære det perfekte valg til at skabe en behagelig atmosfære gennem komfortabelt lys i hjemmet.

Læs mere..

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 3W LED spotpære, også kendt som R39, er perfekt til belysning af små områder med dens E14 lille fatning. Den skal blot tilsluttes til en 230V strømforsyning, og du er klar til at nyde det behagelige lys, den leverer.

Med en lysstyrke på 260 lumens og en spredning på 120 grader er denne spotpære ideel til at skabe et jævnt og behageligt lys i rummet. Uanset om du bruger den som en primær lyskilde eller som en accentbelysning, vil den sikre en optimal fordeling af lyset.

En vigtig faktor at overveje ved valg af LED-pærer er lyskvaliteten. Denne spotpære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset vil være naturligt og ægte, hvilket sikrer, at alle farver vises flot og korrekt. Uanset om du bruger den til at belyse malerier, udstillinger eller bare dit eget hjem, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til langt de fleste behov.

Med kompakte dimensioner på 68 x 39 mm er denne spotpære let at installere og passer perfekt til små lysarmaturer eller fittings. Uanset om du har brug for en erstatning til en eksisterende LED-spotpære eller ønsker at opgradere til LED-belysning, vil denne pære være et godt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Varm hvid
Lysstyrke 260 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 68 mm.
Dybde 39 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.