3W LED spotpære
R39, E14

Spectrum Spectrum

6342-0

New product

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktinformation

Data om produktet: 3W LED spotpære, R39, E14

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 260 lumens

Spredning: 120 grader

Egenskaber

Denne 3W LED spotpære er designet med en E14 lille fatning og kan let tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 260 lumens og en spredning på 120 grader sikrer denne spotpære en jævn fordeling af lyset i rummet.

Det høje RA værdi på 80-85 betyder, at lyset har en høj kvalitet og er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne spotpære i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil den sikre tilfredsstillende lyskvalitet til de fleste behov.

Dimensioner

Denne LED spotpære har dimensioner på 68 x 39 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige belysningsbehov. Med sin kompakte størrelse er den let at installere og passer til de fleste lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Lysstyrke260 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Bredde68 mm.
Dybde39 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.