3W LED spotpære
R39, E14

Spectrum Spectrum

6342-0

New product

Denne 3W LED spotpære tilbyder en effektiv lyskilde, der er perfekt til at skabe et komfortabelt lys i hjemmet.

Den er udstyret med en E14 lille fatning og forsynes med 230V.

Pærens lysstyrke er på 260 lumens og har en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvaliteten har en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, så selv de mest krævende krav kan opfyldes.

Pæren har endvidere dimensioner på 68 x 39 mm, så den nemt kan monteres i de fleste typer af lysarmaturer.

Alt i alt er denne 3W LED spotpære det perfekte valg til at skabe en behagelig atmosfære gennem komfortabelt lys i hjemmet.

Læs mere..

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og Kompakt Belysning med 3W LED Spotpære

Oplev en optimal kombination af effektivitet og ydeevne med denne 3W LED spotpære designet til at give dig den bedst mulige belysningsoplevelse. Denne pære er udstyret med en lille E14 fatning, som gør den velegnet til en bred vifte af armaturer.

Strømbesparende og Nem Installation

LED spotpæren tilsluttes direkte til din 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Med sin lave effektforbrug på kun 3 watt, er denne pære ikke kun miljøvenlig, men også en økonomisk løsning for dit hjem eller kontor.

Lysstyrke og Spredningsvinkel

Med en lysstyrke på 260 lumens leverer denne pære kraftigt lys, der er ideelt til belysning af både små og mellemstore områder. Den imponerende spredningsvinkel på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet, hvilket reducerer behovet for flere lyskilder og skaber en homogen lyskvalitet.

Høj Kvalitet af Lys

Spotpæren tilbyder en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig lysoplevelse, hvor farver vises klart og levende, hvilket gør det ideelt til både daglig brug og opgaver, der kræver præcis farvegengivelse.

Praktisk Dimensionering

Med dimensioner på 68 x 39 mm kan denne LED spotpære let integreres i din nuværende belysningsopsætning. Dens kompakte størrelse gør den særlig egnet til mindre rum eller områder, hvor pladsen er begrænset.

  • Effekt: 3W
  • Sokkel: E14
  • Tilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 260 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Dimensioner: 68 x 39 mm

Denne 3W LED spotpære er det perfekte valg for dig, der ønsker en lyskilde, der kombinerer energieffektivitet med en høj ydeevne. Dens kompakte design og lette installation gør det til en fremragende løsning, uanset om du skal opdatere belysningen i stuen, køkkenet eller på kontoret.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Lysstyrke260 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Bredde68 mm.
Dybde39 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.