V-Tac 5,5W LED kertepære
Samsung LED chip, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5,5W LED kertepære - Samsung LED chip, E14 samsung Udvid

5,5W E14 pære med Samsung LED chip.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 8-10 dage


Data om produktet

5,5W LED Kertepære med E14 lille fatning - erstatter en traditionel 40W pære. Denne LED-pære tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er ideel til belysning i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 200 grader sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at pæren er i stand til at oplyse et større område og skabe en god belysning i rummet.

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, sikrer dens høje lyskvalitet en behagelig belysning, der imødekommer de flestes behov.

Pæren er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med en imponerende 5 års producentgaranti. Dette sikrer, at du får et pålideligt og holdbart produkt, der er designet til at vare i mange år.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette betyder, at du ikke behøver at udskifte pæren lige så ofte som traditionelle glødepærer, og du kan nyde godt af dens fordele i lang tid. Med en professionel og driftssikker driver og god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Vælg imellem to forskellige kulører for at skabe den rette atmosfære: varm hvid (3000K) eller neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør - Giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør den ideel til brug i kontorer eller andre arbejdsområder.

Dimensioner: 100 x Ø37 mm. Disse dimensioner sikrer, at pæren passer til de fleste lamper med en E14 fatning, og dens kompakte størrelse gør den nem at installere og udskifte.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 100 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 5,5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.