V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, A58, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 9W LED pære - Samsung LED chip, A58, E14 samsung Udvid

Flot lille E14 LED pære på 9W, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse.

Perfekt kombination af høj effekt og lille størrelse.

Form: A58.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 27,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 9W LED pære er et fremragende valg til erstatning af traditionelle 60W pærer. Med en lille E14 fatning passer den nemt i de fleste armaturer. Det bedste ved denne LED pære er, at den er både energieffektiv og giver en flot belysning.

Effektivitet og lyskvalitet

Med en effekt på 9W erstatter denne LED pære en 60W pære, hvilket betyder, at du kan spare væsentligt på din elregning. Den ekstraordinære lysstyrke på 806 lumens sikrer, at du har en tilstrækkelig belysning i dine rum. Med en spredning på 200 grader er lyset jævnt fordelt, så du undgår mørke områder i dit lokale.

Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser farver på en smuk og naturlig måde. Uanset om du bruger denne pære i køkkenet, stuen eller soveværelset, vil du få et behageligt og levende lys i dit hjem.

Lange levetid og pålidelighed

Denne LED pære er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer høj kvalitet og pålidelighed. Med en forventet levetid på op til 30.000 timer kan du stole på, at denne pære vil vare i lang tid. Den minimale nedgang i lysstyrken og den professionelle driver sikrer, at produktet fungerer optimalt i mange år uden behov for udskiftning.

Atmosfæreskabende belysning

Med sin varme, hvide kulør på 3000K skaber denne pære en hyggelig og afslappende atmosfære i ethvert rum. Det varme lys bidrager til en behagelig stemning, hvor du kan nyde dit ophold og slappe af.

Dimensioner og vandmodstand

Denne LED pære har dimensionerne 112 x Ø58 mm, hvilket gør den nem at montere i forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge den indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 112 mm.
Diameter 58 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.