Halo Design
Midter tilslutning Halo Track Hvid

Halo Design Halo Design

8351-0

New product

Halo Design - Midter tilslutning Halo Track Hvid Udvid

Halo Track midter tilslutnings stykke i Hvid bruges hvis man har behov for at kunne rykke retningen på sine skinner og dermed har man fleksibilitetn ved at kunne vinkle i den retning man øsnker med dette tilbehør.
Skinnerne kan fås i to forskellige længder - 1,2 og 2 meter, der kan saves til efter behov, samt samles i forlængelse med El-samler, 90 gr.
vinkel stykke eller med variabelt knæk, hvis der vælges Flex samler.
Design din helt egen lysskinne i hjemmet og i de rum du ønsker at få lys over land.
Halo track skinnesystem er et helt unikt system, hvor det kun er fantasien der sætter grænsen.
Du kan udvide, koble til, vinkle og krydse, sådan at du får lys lige præcis der hvor det ønskes.
Lad dine kreative evner slå sig løs og lav din egen lys sætning.

Læs mere..

DKK 99,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Midtertilslutning Halo Track Hvid fra Halo Design er en elegant og praktisk måde at tilslutte dit Halo sporlys system på. Den smukke hvide finish passer perfekt til enhver indretningsstil og giver dit rum et sofistikeret udseende.

Med en lysstyrke på 640 lumens er dette produkt ideelt til at oplyse ethvert rum. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil Halo Track Hvid give dig et klart og behageligt lys. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 er farverne naturligt og flot repræsenteret, hvilket sikrer en realistisk og ægte visning af alle farver.

Halo Track Hvid har dimensioner på 10 x Ø5 mm, hvilket giver den en slank og elegant profil. Den kan nemt integreres i ethvert rum uden at tage for meget plads eller være påtrængende. Dens IP20-klassificering betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor er bedst egnet til indendørs brug.

Uanset om du ønsker at opgradere dit eksisterende lysanlæg eller skabe et nyt, stilfuldt belysningsmiljø, er midtertilslutning Halo Track Hvid fra Halo Design det perfekte valg. Giv dit rum et løft med dette moderne og funktionelle produkt.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 640 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 10 mm.
Diameter 5 mm.
Materiale Plast


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.