LED gravstenslys
Rød, 12 cm høj, IP44 udendørs, batteri

goobay goobay

12080-0

New product

LED gravstenslys - Rød, 12 cm høj, IP44 udendørs, batteri Udvid

Når du ønsker at ære mindet om dine kære på en smuk og problemfri måde, er vores vejrbestandige LED-gravstenslys den perfekte løsning. Med dette innovative tilbehør kan du placere dine elektroniske gravlys direkte på graven eller i en gravlygte uden at bekymre dig om fugt og vejrforhold.

Beskyt elektronikken mod fugt:
Uanset om solen skinner, eller regnen falder, vores vejrbestandige LED-gravstenslys fungerer som en skjold mod naturens luner. Din elskede elektronik er sikkert beskyttet mod fugt, så du kan have fuld tillid til, at dit gravlys altid vil skinne klart og smukt.

Klassisk gravbelysning uden besvær:
Vores vejrbestandige LED-gravstenslys giver dig mulighed for at nyde den æstetiske skønhed ved klassisk gravbelysning uden besværet med daglig udskiftning af lys. Vores elektroniske gravlys forbliver strålende i timevis uden at kræve vedligeholdelse. Du kan nu fokusere på at mindes og ære dine kære uden at bekymre dig om stearin eller vind.

Praktisk Tænd/Sluk-Funktion:
Vi har gjort det nemt at styre lyset inde i LED-gravstenslyset. Vores diskret placerede tænd/sluk-knap ved siden af ​​LED'en gør det bekvemt at tænde og slukke lyset efter behov. Det er let tilgængeligt via det aftagelige låg, hvilket gør det nemt at betjene.

Batteridrevet og Energivenligt:
Drevet af 2 AA-batterier (bemærk: medfølger ikke), er vores vejrbestandige LED-gravstenslys både miljøvenligt og omkostningseffektivt. Du kan nyde måneder af smuk belysning, før batterierne skal udskiftes.

Ærindet til gravstedet bliver en hjertevarmende og fredfyldt oplevelse med vores vejrbestandige LED-gravstenslys. Sæt et nyt standard for ære og mindelse, og skab en atmosfære, der reflekterer det kærlige minde om dine kære.

Investér i kvalitet og skønhed med vores vejrbestandige LED-gravstenslys i dag, og lad deres lys skinne evigt.

Flere detaljer

DKK 38,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED gravstenslys, Rød, 12 cm høj, IP44 udendørs, batteri

Denne LED gravstenslys er specielt designet til at tilføje et smukt og ægte lys til gravsteder udendørs. Med sin røde farve og en højde på 12 cm skaber det en blid og varm atmosfære, der hjælper med at mindes og ære dem, der er gået bort.

Specifikationer

  • Lyskvalitet: Denne gravstenslys har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farverne på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at lyset skaber en smuk belysning af gravstedet og fremhæver alle detaljer.
  • IP44 udendørs: Dette gravstenslys har en IP44-klassificering, hvilket betyder, at det er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Du kan trygt placere det udendørs på gravstedet uden at bekymre dig om vejrforholdene. Det er konstrueret til at modstå forskellige vejrforhold og forbliver pålideligt og holdbart over tid.
  • Batteridrevet: Dette gravstenslys er batteridrevet, hvilket gør det nemt at bruge og flytte rundt efter behov. Det betyder også, at du ikke behøver at bekymre dig om at have en strømkilde i nærheden af gravstedet. Med batteridrift er det nemt at tænde og slukke for lyset, når det er nødvendigt.

Dette LED gravstenslys er et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje en smuk belysning til gravsteder udendørs. Dets høje lyskvalitet sikrer, at det viser alle farver på en flot og ægte måde. Med en IP44-klassificering kan det modstå fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør det velegnet til udendørsbrug. Og med batteridrift er det nemt at bruge og flytte rundt efter behov. Giv din elskede et smukt og ærefuldt lys med dette LED gravstenslys.


Husk at tilkøbe:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8010000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP44