3-pak hvide LED vokslys i glas
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12081-0

New product

3-pak hvide LED vokslys i glas - Batteri, timerfunktion Udvid

Oplev den perfekte atmosfære med vores charmerende batteridrevne LED-stearinlys i transparent glas, indpakket i naturligt hamp. Disse smukke lys er ikke kun en måde at lyse op i rummet på, de er en ægte kilde til hygge og elegance.

Hvert sæt består af tre hvide LED-lys i tre forskellige størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm, og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaber en indbydende og varm atmosfære, som kun ægte stearinlys kan. Takket være den svingende væge og de naturlige materialer får du en rustik elegance, der vil imponere dine gæster og tilføje en beroligende stemning til ethvert rum.

Det bedste ved vores batteridrevne stearinlys er deres alsidighed. De er ideelle til lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper, og de kan også bruges som en sikker dekoration i rum, hvor åben ild ikke er tilladt, såsom stuer, soveværelser, kontorer og skoler. Du behøver ikke bekymre dig om ildfare eller stearin, der drypper. Vores LED-lys er sikkert og nemt at bruge.

Lyset har også inkluderet en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille lyset til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer, hvilket sparer dig strøm og bekymringer. Hver enhed kræver kun 2 AA-batterier (bemærk: batterier medfølger ikke), så du kan placere dem hvor som helst uden at skulle bekymre dig om stikkontakter.

Vær opmærksom på, at vores stearinlys ikke bør udsættes for høje temperaturer eller stærkt sollys, da dette kan forårsage smeltning. Så sørg for at placere dem omhyggeligt og nyd den skønhed, de bringer til dit hjem.

Skab en stemning af romantik, hygge og elegance med vores batteridrevne LED-stearinlys. Gør hvert øjeblik specielt med disse smukke lys, der kombinerer tradition og teknologi for at give dig den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Flere detaljer

DKK 156,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3-pak hvide LED vokslys i glas, Batteri, timerfunktion

Dette produkt er en 3-pak med hvide LED vokslys, som er placeret i glas. Disse vokslys er ideelle til at skabe en hyggelig stemning og atmosfære i dit hjem. De er specielt designet til at simulere udseendet af ægte lys, og de kan placeres hvor som helst uden bekymring for brandfare.

Vokslysene er udstyret med et batteri, hvilket gør dem nemme at bruge og vedligeholde. Du behøver ikke bekymre dig om ledninger eller stikkontakter, da de kan placeres frit rundt om i dit hjem. Batteriet sikrer, at lysene kan bruges i lang tid, før de skal udskiftes.

En af de mest praktiske funktioner ved disse vokslys er timerfunktionen. Du kan indstille lysene til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Dette gør det nemt at skabe den ønskede atmosfære uden at skulle huske at tænde og slukke lysene manuelt hver dag.

En vigtig faktor at bemærke ved dette produkt er lyskvaliteten. Vokslysene har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fremviser alle farver på en naturlig og ægte måde. Uanset om du ønsker at bruge lysene som dekoration eller til at skabe stemning, kan du være sikker på, at de vil gøre det godt.

Bemærk, at disse lys ikke er modstandsdygtige over for vand. De har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at de kun bør bruges indendørs og ikke i våde områder. Sørg for at placere dem et passende sted væk fra potentielle kilder til væsker for at sikre deres holdbarhed og funktion.


Husk at tilkøbe:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8010.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20