3-pak sandfarvede LED vokslys i glas
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12090-0

New product

3-pak sandfarvede LED vokslys i glas - Batteri, timerfunktion Udvid

Oplev den perfekte atmosfære med vores charmerende batteridrevne LED-stearinlys i transparent glas, indpakket i naturligt hamp. Disse smukke lys er ikke kun en måde at lyse op i rummet på, de er en ægte kilde til hygge og elegance.

Hvert sæt består af tre sandfarvede LED-lys i tre forskellige størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm, og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaber en indbydende og varm atmosfære, som kun ægte stearinlys kan. Takket være den svingende væge og de naturlige materialer får du en rustik elegance, der vil imponere dine gæster og tilføje en beroligende stemning til ethvert rum.

Det bedste ved vores batteridrevne stearinlys er deres alsidighed. De er ideelle til lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper, og de kan også bruges som en sikker dekoration i rum, hvor åben ild ikke er tilladt, såsom stuer, soveværelser, kontorer og skoler. Du behøver ikke bekymre dig om ildfare eller stearin, der drypper. Vores LED-lys er sikkert og nemt at bruge.

Lyset har også inkluderet en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille lyset til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer, hvilket sparer dig strøm og bekymringer. Hver enhed kræver kun 3 AAA-batterier (bemærk: batterier medfølger ikke), så du kan placere dem hvor som helst uden at skulle bekymre dig om stikkontakter.

Vær opmærksom på, at vores stearinlys ikke bør udsættes for høje temperaturer eller stærkt sollys, da dette kan forårsage smeltning. Så sørg for at placere dem omhyggeligt og nyd den skønhed, de bringer til dit hjem.

Skab en stemning af romantik, hygge og elegance med vores batteridrevne LED-stearinlys. Gør hvert øjeblik specielt med disse smukke lys, der kombinerer tradition og teknologi for at give dig den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Flere detaljer

DKK 158,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3-pak sandfarvede LED vokslys i glas, Batteri, timerfunktion

Dette produkt er en 3-pak af sandfarvede LED vokslys, som er perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Vokslysene er lavet af glas, hvilket giver dem et elegant udseende og sikrer en lang holdbarhed.

Vigtige data om produktet:

  • Lyskvalitet: Lyskvaliteten på disse LED vokslys er meget høj med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at disse lys vil opfylde dine behov og skabe en behagelig atmosfære i dit hjem.
  • Timerfunktion: Disse lys kommer med en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille, hvornår de skal tændes og slukkes. Du kan for eksempel indstille dem til at tænde automatisk hver aften på et bestemt tidspunkt, så du altid kommer hjem til et oplyst og hyggeligt rum.
  • Batteridrevet: Disse LED vokslys er batteridrevet, hvilket gør dem nemme at placere og flytte rundt i dit hjem. Du behøver ikke bekymre dig om ledninger eller stikkontakter, da de kun kræver almindelige batterier.
  • Ikke vandtæt: Vær opmærksom på, at disse lys har en IP20 rating, hvilket betyder, at de ikke er modstandsdygtige over for vand. Det er vigtigt at undgå at placere dem i områder, hvor de kan blive udsat for vand eller fugtighed.

Med disse 3-pak sandfarvede LED vokslys får du ikke kun et smukt og hyggeligt lys, men også praktiske funktioner som timerfunktionen og batteridrevet drift. Skab den perfekte atmosfære i dit hjem med disse elegante og holdbare lys.


Husk at tilkøbe:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8010000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20