10-pak LED julelys inkl. fjernbetjening
Batteri, timerfunktion, trådløs

goobay goobay

12093-0

New product

10-pak LED julelys inkl. fjernbetjening - Batteri, timerfunktion, trådløs Udvid

Skab Magi med vores trådløse LED julelys sæt!

Gør dig klar til at opleve en verden af festlig fortryllelse med vores sæt af 10 hvide, trådløse LED-lys! Disse lys, hver måler 1,5 x 10 cm, vil sprede den perfekte julestemning i dit hjem. Uanset om du ønsker at forvandle dit juletræ til et eventyrligt skue eller sprede lys og glæde i hele dit hjem, har vi det perfekte sæt til dig.

Fjernstyring for Lethed og Bekvemmelighed

Med vores 8-knaps infrarøde fjernbetjening bliver det nemt at kontrollere disse smukke LED julelys. Tænd og sluk dem med et enkelt tryk, indstil en timer til 4 eller 8 timers drift og skift mellem 5 forskellige lysstyrker og to lystilstande - romantisk stearinlysflimren eller kontinuerlig belysning. Med en imponerende rækkevidde på ca. 5 meter kan du styre lysene fra hele rummet.

Designet til Perfektion

Vores LED-lys ligner ægte stearinlys med deres varmhvide lys og autentiske voks-look. De skaber en atmosfære af hygge og varme, der er uundværlig i juletiden. De er også nemme at fastgøre takket være de praktiske grønne krokodilleclips og et kugleled, der gør det muligt at placere dem præcis, hvor du ønsker på dit juletræ.

Batteridrevne og Energieffektive

Disse LED-lys er drevet af 1x AAA-batteri hver (10 stk. ikke inkluderet i sættet). Fjernbetjeningen bruger 1x CR2025-batteri, inkluderet). De er ikke kun smukke, men også energieffektive og miljøvenlige. De er velegnede til indendørs brug og har en IP20 vurdering.

Gør dig klar til en magisk jul med vores trådløse LED julelys sæt. Skab uforglemmelige øjeblikke med dine kære og lad lyset og varmen fra disse lys fortrylle dit hjem. Bestil dit sæt i dag og giv din jul en ekstra glød!

Flere detaljer

DKK 125,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


10-pak LED julelys inkl. fjernbetjening, Batteri, timerfunktion, trådløs

Produktet er et sæt med 10 LED julelys, der leveres med en fjernbetjening og har en praktisk timerfunktion. Disse julelys er trådløse og drives af batteri, hvilket gør dem ideelle til dekorering af ethvert rum eller udendørs område uden behov for at tænke på ledninger og stikkontakter.

Lysene har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er rødt, grønt, blåt eller hvilken som helst anden farve, vil lysene afsløre deres nuancer og gøre dine juledekorationer endnu mere livlige og smukke.

En af de praktiske funktioner ved dette produkt er dens dæmpefunktion. Du kan justere lysstyrken efter behov for at skabe den perfekte atmosfære til din juleudsmykning. Om det er et blidt og hyggeligt lys eller et mere kraftfuldt og festligt lys, er denne funktion nem at bruge og giver dig fuld kontrol over belysningen.

Vær dog opmærksom på, at disse julelys er IP20-klassificerede, hvilket betyder, at de ikke er modstandsdygtige over for vand. Dette betyder, at de er velegnede til brug indendørs eller i tørre områder, men de bør ikke udsættes for direkte vandkontakt. Sørg for at placere dem et passende sted for at undgå potentiel beskadigelse.


Husk at tilkøbe:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20