V-Tac 14W/m CCT LED strip
5m, IP20, 120 LED pr. meter, 24V

V-Tac V-Tac

11988-0

New product

V-Tac 14W/m CCT LED strip - 5m, IP20, 120 LED pr. meter, 24V v-tac Udvid

5 meter CCT justerbar LED strip med 120 LED'er per meter.

Med 3 lysfarver pr. diode sikrer du et jævnt og pænt lys uanset hvilken lyskulør du vælger.

Lyskuløren kan justeres fra 2700K-6500K.

Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Flere detaljer

DKK 456,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 14W/m CCT LED strip, 5m, IP20, 120 LED pr. meter, 24V

Produkt data: 14W/meter LED Strip, tilsluttes til 24V forsyning.

Denne LED strip er ideel til at skabe et flot og jævnt lys i dit hjem, kontor eller butik. Strippen har en lysstyrke på 1550 lumens pr. meter og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør det nemt at lyse op i større områder og sikre, at hele rummet bliver belyst på en ensartet måde.

En vigtig faktor ved denne LED strip er den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger LED strippen til arbejdsbelysning, dekorativ belysning eller almindelig belysning i dit hjem, kan du være sikker på, at farverne vil fremstå klare og levende.

En ekstra fordel ved denne LED strip er, at den kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette gør strippen alsidig og egnet til forskellige formål.

Strippen har dimensioner på 10 mm og kommer i en længde af 5 meter. Dette giver dig mulighed for nemt at tilpasse længden efter dit behov og placere den, hvor du ønsker det.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED strip har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den skal derfor kun bruges indendørs og ikke i våde områder.


Husk at tilkøbe:
- LEDlife rWave CCT controller med fjernbetjening - 12V (96W), 24V (192W)
- V-Tac 150W strømforsyning - 24V DC, 6,5A, IP20 indendørs

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug14W
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.