Snappy 30W dæmpbar strømforsyning til møbelspots
Til Sono og Reco møbelspot, maks. 10 spot

LEDlife LEDlife

12335-0

New product

Snappy 30W dæmpbar strømforsyning til møbelspots - Til Sono og Reco møbelspot, maks. 10 spot Udvid

Smart og praktisk 30W dæmpbar strømforsyning med 10 dupont udgange. 

Passer perfekt til LEDlife Reco68, Sono60 og Sono60s møbelspots, samt andet belysning med dupont stik. Det er muligt at tilslutte op til 10 spots eller maks. 30W til strømforsyningen. 

Med dimensionerne: 158x45.8x18.3mm fylder strømforsyningen næsten ingenting. Strømforsyningen kan derfor let skjules ovenpå overskabe mm. 

Strømforsyningen bruger 12V DC og tilsluttes 230V. 

Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Snappy 30W dæmpbar strømforsyning til møbelspots er det ideelle valg til Sono og Reco møbelspot, da den kan forsyne op til maks. 10 spot med strøm. Med en effekt på 30W og en indgangsspænding på 230V leverer denne strømforsyning stabil og pålidelig strøm til dine LED-møbelspots, som er designet til at fungere ved en udgangsspænding på 12V.

Dette produkt kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den rette atmosfære i dine omgivelser. Med dæmpbar funktion kan du tilpasse belysningen efter dit behov og skabe forskellige stemninger i rummet.

En af de vigtigste funktioner ved denne strømforsyning er dens flicker free teknologi, som sikrer et flimmerfrit lys. Dette er særligt værdifuldt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, da det kan forårsage ubehag og let forårsage hovedpine eller uro. Denne strømforsyning er derfor velegnet til miljøer, hvor lyskvaliteten er afgørende, såsom professionelle foto- eller videooptagelser.

Med sine kompakte dimensioner på 46 x 18 x 158 mm er denne strømforsyning let at installere og passer perfekt til dine møbelspots, uden at fylde for meget. Dog skal det bemærkes, at denne enhed kun har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Sørg derfor for at holde den væk fra fugtige områder for at undgå eventuelle problemer med kortslutning eller beskadigelse.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Højde 18 mm.
Bredde 46 mm.
Dybde 158 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.