V-Tac 24W LED loftslampe
29,5 x 29,5cm, sort kant, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

New product

V-Tac 24W LED loftslampe - 29,5 x 29,5cm, sort kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med sort kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 172,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 24W LED loftslampe er en moderne og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med målene 29,5 x 29,5 cm passer den perfekt i de fleste rum og kan installeres både i loftet og på væggen.

Lampen er nem at tilslutte til din eksisterende 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Den kræver ingen ekstra komponenter eller konvertere. Du kan derfor nyde det klare og effektive LED-lys med det samme.

Med en effekt på 24W producerer lampen en lysstyrke på hele 2500 lumens. Dette sikrer en betydelig mængde lys og gør lampen velegnet til de fleste rum, herunder stuer, køkkener, badeværelser og kontorer.

Denne loftslampe er kendt for sin høje lyskvalitet, som måles med RA-værdien. Denne lampe har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du læser, laver mad eller arbejder, vil du opleve, at lyset skinner klart og ensartet.

Kulør på lyset

Med denne loftslampe kan du vælge mellem to forskellige kulører til lyset:

Varm hvid (3000K) - Dette er den perfekte kulør til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en hyggelig stemning og er ideelt til soveværelset, stuen eller andre rum, hvor du ønsker at skabe ro og afslapning.

Neutral hvid (4000K) - Denne kulør giver en klar og naturlig belysning, der er ideel til arbejdsmiljøet. Lyset har ingen blå eller gule toner, så belyste genstande fremstår korrekt og klart. Denne kulør er perfekt til kontoret, køkkenet eller andre rum, hvor høj præcision og effektivitet er vigtig.

Med sine dimensioner på 295 x 295 x 65 mm passer denne loftslampe perfekt til de fleste rum. Den er også IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til badeværelser eller andre rum, hvor der kan være lidt damp eller fugt.

Loftslampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe ekstra pærer eller lyskilder. Du kan derfor nyde godt af den energieffektive LED-teknologi og det flotte lys med det samme.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2500 lumens
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 295 mm.
Bredde 295 mm.
Dybde 65 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:85-265V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.