Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11253-0

New product

Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari har lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede gulvlampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper på lampehovedet. Stil den i et hyggeligt hjørne eller ethvert andet sted, hvor du har brug for et funktionelt lys, der let kan justeres til dine behov.


Lyset 
Kulør2700K 
DæmpbaJa (Touch)
Lysstyrke2x320 lumens
Spredning 41 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Højde141 cm.
Længde20,6 cm.
Bredde20 cm.
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug2x3,2 W
Andet info
IP-klasseIP20

Flere detaljer

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Om produktet

Nordlux Omari guvlampen er en stilfuld og moderne lampe, der vil passe perfekt ind i ethvert rum i dit hjem. Lampen har et slankt og strømlinet design med en sort finish, der vil tilføre et elegant touch til enhver indretning.

Effekt og tilslutning

Denne lampe har en effekt på 3,2W, der gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, så du kan nyde det flotte lys i dit hjem uden besvær.

Lysstyrke og lyskvalitet

Lampen har en lysstyrke på 320 lumens, hvilket giver dig et dejligt og klart lys, der er perfekt til at skabe den rette atmosfære i rummet. Med en høj lyskvalitet, der er målt med en RA-værdi på 80-85, er du sikret et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er ideelt for at sikre at dine omgivelser ser naturlige og smukke ud.

Vandmodstandighed

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20 vurdering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det bedst at placere denne lampe indendørs og undgå at bruge den i våde områder som badeværelser eller udendørs.

Samlet set er Nordlux Omari guvlampen et fantastisk valg, hvis du ønsker at tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem. Med dens imponerende lysstyrke og høje lyskvalitet vil denne lampe tilfredsstille de fleste behov og skabe den rette atmosfære i dit hjem.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke320 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".