Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11253-0

New product

Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari har lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede gulvlampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper på lampehovedet. Stil den i et hyggeligt hjørne eller ethvert andet sted, hvor du har brug for et funktionelt lys, der let kan justeres til dine behov.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (Touch)
Lysstyrke 2x320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 141 cm.
Længde 20,6 cm.
Bredde 20 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 2x3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 36-38 dage


Produktbeskrivelse:

Nordlux Omari gulvlampen er en moderne og stilfuld lampe, der vil tilføre et elegant touch til enhver indretning. Med sin smukke sorte finish passer den perfekt ind i moderne og minimalistiske rum.

Lampen har en effekt på 3W og tilsluttes nemt til en 230V strømkilde. Den omfatter to lyskilder med en samlet lysstyrke på 320 lumens. Dette sikrer et klart og behageligt lys, der er tilstrækkeligt til at opfylde de fleste behov.

En af de mest attraktive egenskaber ved Nordlux Omari gulvlampen er dens lyskvalitet, som har en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lampen giver et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og autentisk måde. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller skabe en hyggelig atmosfære, vil den sikre, at du får den rette lysstyrke og farvebalance.

Det er vigtigt at bemærke, at Nordlux Omari gulvlampen er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende lampen indendørs og undgå direkte kontakt med vand. Dette gør den velegnet til stuer, kontorer, soveværelser og lignende.

Med Nordlux Omari gulvlampen kan du opnå både stilfuld belysning og funktionalitet. Den kombinerer moderne design med høj kvalitet og er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje et sofistikeret touch til dit rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".