Nordlux Pine Bordlampe, GU10, Grå

Nordlux Nordlux

11301-0

New product

Nordlux Pine Bordlampe, GU10, Grå Udvid

Pine er en dekorativ serie i et industrielt design, som skaber et flot modspil til den lyse nordiske indretning. Med kombinationen af det matte metal og de elegante messingdetaljer opnår serien et eksklusivt udtryk. Ligeledes får Pine en unik karakter og en nyskabende lysoplevelse med de små huller i skærmens top og sider, som skaber en flot effekt i lyset, når det spreder sig ud i rummet.

En flot detalje på Pine bordlampen i mat sort metal er den elegante afbryder i messing på skærmens top, som gør det nemt og bekvemt at tænde og slukke lyset. Bordlampen kan bruges, hvor end du har brug for ekstra lys – på kontoret, i stuen eller soveværelset.


Dimensioner
Fatning GU10 (Lyskilde medfølger ikke)
Højde 47 cm
Længde 21 cm
Bredde 15 cm
Diameter  13,5 cm
Ledningslængde 150 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug Max 15W
Andet info

IP Grad

IP20

Læs mere..

DKK 349,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikketNordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".