Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Hvid

Nordlux Nordlux

10936-0

New product

Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Hvid Udvid

Underskabslyset Kitchenio er udstyret med 2-trins Moodmaker og en hukommelses- og nulstillingsfunktion, hvilket giver dig muligheden for at ændre og gemme dine lysindstillinger. Kitchenio kan både monteres ved enten at forsænke det i skabet eller med hjælp fra enten skruer eller dobbelt tape til installation på overfladen.

Ved brug af 2-trins Moodmakeren er det muligt at skabe varmt lys med et enkelt klik på kontakten og koldt lys med det andet klik.


Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K i hvid er et fantastisk belysningsvalg til dit køkken. Dette kit indeholder tre lysarmaturer med en effekt på 2W hver, og de tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

Et fremragende træk ved Kitchenio er dets høje spredning på 110 grader, som sikrer en jævn fordeling af lys. Dette betyder, at du får et flot og ensartet lys i hele rummet, uden mørke pletter eller blænding.

Lyskvaliteten på Kitchenio er også imponerende med en RA-værdi (farvegengivelsesindeks) på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger dette lys i dit køkken eller andre områder i dit hjem, kan du være sikker på, at farverne vil se smukke og livlige ud.

Kitchenio’s lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til de flestes behov. Uanset om du skal lave mad, arbejde eller blot hygge dig i køkkenet, vil dette lys give dig den rette belysning. Det hjælper med at forbedre din oplevelse og gør det nemt at se alt, hvad du foretager dig.

Lyset
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".