Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Sort

Nordlux Nordlux

10937-0

New product

Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Sort Udvid

Underskabslyset Kitchenio er udstyret med 2-trins Moodmaker og en hukommelses- og nulstillingsfunktion, hvilket giver dig muligheden for at ændre og gemme dine lysindstillinger. Kitchenio kan både monteres ved enten at forsænke det i skabet eller med hjælp fra enten skruer eller dobbelt tape til installation på overfladen.

Ved brug af 2-trins Moodmakeren er det muligt at skabe varmt lys med et enkelt klik på kontakten og koldt lys med det andet klik.


Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Det Nordlux Kitchenio 3-kit er et praktisk og stilfuldt belysningskit til køkkenet. Med dette kit kan du nemt og hurtigt opgradere dit køkken til en moderne og lysfyldt oase. Med en effekt på 2W er det et energibesparende valg, der samtidig giver en god belysning i rummet.

Dette Kitchenio 3-kit tilsluttes let til din 230V strømforsyning, hvilket gør installationen både nem og bekvem. Med en høj spredning på 110 grader sikrer kitets design en jævn fordeling af lyset i hele køkkenområdet. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning, der er ideel til madlavning, opvask og andre køkkenaktiviteter.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger belysning til sit køkken, er lyskvaliteten. Det Nordlux Kitchenio 3-kit leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du klargør ingredienserne til en lækker middag eller læser opskriften fra en kogebog, vil du opleve, at farverne ser levende og naturtro ud.

Lyskvaliteten, der tilbydes af dette kit, er tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov. Både amatørvogterne og de professionelle kokke vil kunne drage fordel af det klare og behagelige lys, som dette kit giver. Det er vigtigt at have godt lys i køkkenet, da det ikke kun gør madlavningen lettere og mere sikker, men også skaber en behagelig atmosfære, hvor man kan hygge og samles med familie og venner.

Lyset
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".