Nordlux MENTO Klem LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11115-0

New product

Nordlux MENTO Klem LED, Hvid Udvid

Praktisk LED klemlampe i hvid fra Nordlux Mento-serie. Lampen kan med sin smarte klem-funktion monteres utallige steder i hjemmet, fx på skrivebordskanten eller reolen. Den indbyggede LED giver et præcist lys, som egner sig til fx læsning. Den er derfor god som sengelampe eller læselampe ved sofaen.


Flere detaljer

DKK 429,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux MENTO Klem LED, Hvid

Denne Nordlux MENTO Klem LED er en kraftfuld og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Lampen har en effekt på 3W, hvilket gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Takket være sin 230V tilslutning kan den nemt tilsluttes til eksisterende strømforsyning.

Lampen har en spredning på 60 grader, hvilket betyder, at lyset spreder sig jævnt og bredt i rummet. Dette sikrer en behagelig og ensartet belysning, der er ideel til læsning, arbejde eller andre aktiviteter, der kræver klart lys.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er den såkaldte RA-værdi, som angiver, hvor naturligt lyset fra lampen viser farver. Nordlux MENTO Klem LED har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et flot og ægte lys, der fremhæver alle farver på en smuk måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer, at rummet får et behageligt og naturligt lys.

Lyset
Spredning60 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".